GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Federal Bureau of Investigation - Discutii

In jos 
+115
Turbatu
EkZ.
Shayk
DDC.BMW98
M0ldovan.xD
DoRiNNN
TriX
JoN.
Kazan.
FlorentinoGPL[X]
FenomeN
TOX.
An0
xSrY
TheMask
SoiMaR
#฿₦₩
IvAnGeani.
Geogeo123
RoliX
ShoGun
Lucifex
FlorentinoGPL
KObra[7]
Sicutza
-Alexander-
Lamaitza
Kal El
TzaTziKi
FaNaTiK112
PabloEscobar
Ryan
Jonathan
Mr.YrY
Jax
<:SiNedD:>
Kingston..=]]
Florin Dosan
Stifler
FreNzY :)
Tw[i]x_X
NewStar
JustTwist.3
Shark
MysTeRio.
JustTwist.2
PuNcTu
Nirolf.
UpyZdupy
Ionut_Georgian
RaDu^
Mr.Andrew
DaNni
xRay
FaNaTiK93
Deian
Respectul™
Ionut.
YoYo+
Valet :">
DeNnys
American™
Puyu
Ema
Twilight25
_D3N1O_.
DoNy
rLdpr0baCk.
Dev
Dr.X.
_D3N1O_
Roshaa
stefyTn
pregory
onixxx
laurandrei01
Dr.X
floMx. ®√
DarkBoy
ZooMleSs. †®†
Skip
bloNNNdu13
ZooMleSs. ®
[V.I.P]AleXx
Pandelik20
RaduxD1
destinul
cristi13
vagabontu_boss
Bebutzu
Puma
Alex91™
KeyserSöze
ruh
DeagleShot
k4Zzk4Zz
NewStyle™
xXLaurentiuXx
Deliric1™
JackSpw
ZARA™
*Ady.C*
©uffe™
Katz
J YoLo
TomMy
RedStar
™Pandele™
k4Zz ;X
Junior-bv
Dest23
STAR
Akro
mertz100
Taz
119 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
FratziWear

FratziWear

Data de inscriere : 28/07/2013
Varsta : 32
Localizare : Unknown ♥ / ▲

Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMier 26 Feb - 16:28

Asa zi frumoasa ca asta nu am mai vazut Smile)! Am treaba pe forum! Va "ucig" cu plangerile voastre!

P.S: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Ema

Ema

Data de inscriere : 05/02/2014
Varsta : 30
Localizare :

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockJoi 27 Feb - 1:32

Se mai "implântă" si cazuri de genu' ! Noi sa fim sănătosi. Ce face omu când se plictiseste? Mai cate un Post mai cate un Reply mai cate o plăngere.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockJoi 27 Feb - 20:36

Super tare ultima plangere, m-a dat pe spate Smile)! Bine baaaaai WWS, esti in F.B.I si furi masini Sad! Sa le spui, F.B.I-ul are voie sa ia ce masina vrea si cand vrea. Ei nu au vazut filme!? Ce naibaaaaa!? Neutral
Sus In jos
Puyu

Puyu

Data de inscriere : 21/12/2013
Varsta : 27
Localizare : Calafat,Dolj

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockLun 3 Mar - 19:52

Multumesc FratziWear,am invatat de la cel mai bun .
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockLun 3 Mar - 19:55

Puyu a scris:

Nu-mi multumi mie, tu multumesti tie ca ai fost in stare sa te descurci si ca faci fata situatiilor care nu-si au rostul Very Happy.
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockLun 3 Mar - 19:59

FratziWear a scris:
Puyu a scris:

Nu-mi multumi mie, tu multumesti tie ca ai fost in stare sa te descurci si ca faci fata situatiilor care nu-si au rostul Very Happy.

Nu-mi place sa ma repet dar "Am invatat de la cel mai bun " ! (Mi-ai fost un tutore de cand aveam level 3 ,si o sa-mi fii ! )  :8->:
Sus In jos
American™

American™

Data de inscriere : 17/01/2014
Varsta : 25
Localizare : Targoviste/Dambovita.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 18:15

FratziWear deschide te roog topicul de Aplicatti sa trimit si reuu ca am avut Liderul si nu puteeam te rooooog frumos
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 18:33

American™ a scris:
FratziWear deschide te roog  topicul de Aplicatti sa trimit si reuu ca am avut Liderul si nu puteeam te rooooog frumos

Huoooo!
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 18:33

Puyu a scris:
FratziWear a scris:
Puyu a scris:

Nu-mi place sa ma repet dar "Am invatat de la cel mai bun " ! (Mi-ai fost un tutore de cand aveam level 3 ,si o sa-mi fii ! )  :8->:

Ce draguuut Smile))! Ma bucur :-?.
Sus In jos
DoNy

Data de inscriere : 04/03/2013
Varsta : 26
Localizare : Vaslui

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 20:33

FratziWear din alea 100 ssnu poti scadea dai /fwarn doar in avertisment ca sa nu apara asa urat /fwarn si dupa scot si avertismentu daca vrei.
Doresti?
Sus In jos
DoNy

Data de inscriere : 04/03/2013
Varsta : 26
Localizare : Vaslui

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 20:34

Din /fwarn***
Sus In jos
American™

American™

Data de inscriere : 17/01/2014
Varsta : 25
Localizare : Targoviste/Dambovita.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 20:55

FratziWear Very Happy Uitate poza /stats /profile in aia aveam putinel mats 57 dar aia era cand mia scos liderul imediat uite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alta buna
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 21:10

dony15 a scris:
FratziWear din alea 100 ssnu poti scadea dai /fwarn doar in avertisment ca sa nu apara asa urat /fwarn si dupa scot si avertismentu daca vrei.
Doresti?

Nu, nu mai pot acum, deja am raspuns. Poate daca nu raspundeam era alta vrajeala... Very Happy
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 21:11

American™ a scris:
FratziWear :DUitate poza /stats /profile in aia aveam putinel mats 57 dar aia era cand mia scos liderul imediat uite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alta buna

E bine oricum, esti la limita, maxim pana in 1000, si e critic atunci.. Very Happy
Sus In jos
DeNnys

DeNnys

Data de inscriere : 09/02/2014
Varsta : 30
Localizare : In visele tale.

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 21:14

Dani scuze frate am intrat la Notorius...poate data viitoare.Cius.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 4 Mar - 21:52

xRay © a scris:
Dani scuze frate am intrat la Notorius...poate data viitoare.Cius.

Ok, nu va mai exista o data viitoare. Very Happy
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMier 5 Mar - 20:48

FratziWear,daca-mi permiti sa le fac un "mic" cadou pentru colegi mei,muncim si noi din greau, meritam sa ne mai clatim ochii !Felu meu de-a ma relaxa  lol! 

Buna Seara,baietii/Dev(Saru'mana)

:8->: :8->: 

Colegul vostru "iubit" :~:>: 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMier 5 Mar - 21:31

Puyu a scris:
FratziWear,daca-mi permiti sa le fac un "mic" cadou pentru colegi mei,muncim si noi din greau, meritam sa ne mai clatim ochii !Felu meu de-a ma relaxa  lol! 

Buna Seara,baietii/Dev(Saru'mana)

:8->: :8->: 

Colegul vostru "iubit" :~:>: 

Merge Smile)!
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockJoi 6 Mar - 20:35

Daca aveam /timesamp la faza aia cand mi-a facut ala post ce bine era. Dar lasa eu sa fiu sanatos .
Ps: Sa stii ca ma deranjaza al dracului de mult advertismentul ala luat pe "degeaba"/nedreptate.
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockJoi 6 Mar - 21:26

Puyu a scris:
Daca aveam /timesamp la faza aia cand mi-a facut ala post ce bine era. Dar lasa eu sa fiu sanatos .
Ps: Sa stii ca ma deranjaza al dracului de mult advertismentul ala luat pe "degeaba"/nedreptate.

Alooo, nu ai voie sa omori cu /undercover la Wanted 3 Neutral, unde te crezi!? Crezi ca eu dau pe nedreptate?
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockLun 10 Mar - 17:01

Salutare,patroane',saptamana asta o sa fiu cam scump la vedere,trebuie sa mai si invat pentru la scoala asa cat un impus,sa "impusc" cateva note ,apoi sunt liber,asa ca va urez o saptamana faina tuturor , cu multa bafta  . Smile 

Pupici de la colegul vostru  :~:>:   Laughing 
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockLun 10 Mar - 18:25

Puyu a scris:
Salutare,patroane',saptamana asta o sa fiu cam scump la vedere,trebuie sa mai si invat pentru la scoala asa cat un impus,sa "impusc" cateva note ,apoi sunt liber,asa ca va urez o saptamana faina tuturor , cu multa bafta  . Smile 

Pupici de la colegul vostru  :~:>:   Laughing 

Nu-i bai, bafta la scoala!! Very Happy
Sus In jos
Valet :">

Valet :" style="max-width: 150px; max-height: 250px" />

Data de inscriere : 21/05/2013
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 11 Mar - 21:33

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Maaa nu`mi lua banii Robert / Razvan
Sus In jos
FratziWear

FratziWear

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockMar 11 Mar - 21:48

Valii a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Maaa nu`mi lua banii Robert / Razvan

Trist... Sad
Sus In jos
Puyu

Puyu

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclockSam 15 Mar - 10:59

Sa aveti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],ca aceea de afara  Razz  Haideti sa spargem o samanta pa'Centru SmileLaughing 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii   Federal Bureau of Investigation - Discutii - Pagina 8 I_icon_miniclock

Sus In jos

Federal Bureau of Investigation - Discutii
Sus 
Pagina 8 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Federal Bureau of Investigation - Aplicatii
» Federal Bureau of Investigation - Activitate / Rank
» Federal Bureau of Investigation - Regulament
» Federal Bureau of Investigation - Amenzi
» Federal Bureau of Investigation - Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: