Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 26 Feb - 16:28
Asa zi frumoasa ca asta nu am mai vazut )! Am treaba pe forum! Va "ucig" cu plangerile voastre!
P.S: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ema
Mesaje : 326 Data de inscriere : 05/02/2014 Varsta : 30 Localizare : ♥
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 27 Feb - 1:32
Se mai "implântă" si cazuri de genu' ! Noi sa fim sănătosi. Ce face omu când se plictiseste? Mai cate un Post mai cate un Reply mai cate o plăngere.
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 27 Feb - 20:36
Super tare ultima plangere, m-a dat pe spate )! Bine baaaaai WWS, esti in F.B.I si furi masini ! Sa le spui, F.B.I-ul are voie sa ia ce masina vrea si cand vrea. Ei nu au vazut filme!? Ce naibaaaaa!?
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 3 Mar - 19:52
Multumesc FratziWear,am invatat de la cel mai bun .
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 3 Mar - 19:55
Puyu a scris:
Nu-mi multumi mie, tu multumesti tie ca ai fost in stare sa te descurci si ca faci fata situatiilor care nu-si au rostul .
Puyu
Mesaje : 534 Data de inscriere : 21/12/2013 Varsta : 27 Localizare : Calafat,Dolj
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 3 Mar - 19:59
FratziWear a scris:
Puyu a scris:
Nu-mi multumi mie, tu multumesti tie ca ai fost in stare sa te descurci si ca faci fata situatiilor care nu-si au rostul .
Nu-mi place sa ma repet dar "Am invatat de la cel mai bun " ! (Mi-ai fost un tutore de cand aveam level 3 ,si o sa-mi fii ! ) :8->:
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 18:15
FratziWear deschide te roog topicul de Aplicatti sa trimit si reuu ca am avut Liderul si nu puteeam te rooooog frumos
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 18:33
American™ a scris:
FratziWear deschide te roog topicul de Aplicatti sa trimit si reuu ca am avut Liderul si nu puteeam te rooooog frumos
Huoooo!
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 18:33
Puyu a scris:
FratziWear a scris:
Puyu a scris:
Nu-mi place sa ma repet dar "Am invatat de la cel mai bun " ! (Mi-ai fost un tutore de cand aveam level 3 ,si o sa-mi fii ! ) :8->:
Ce draguuut ))! Ma bucur :-?.
DoNy
Mesaje : 698 Data de inscriere : 04/03/2013 Varsta : 26 Localizare : Vaslui
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 20:33
FratziWear din alea 100 ssnu poti scadea dai /fwarn doar in avertisment ca sa nu apara asa urat /fwarn si dupa scot si avertismentu daca vrei. Doresti?
DoNy
Mesaje : 698 Data de inscriere : 04/03/2013 Varsta : 26 Localizare : Vaslui
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 20:34
Din /fwarn***
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 20:55
FratziWear Uitate poza /stats /profile in aia aveam putinel mats 57 dar aia era cand mia scos liderul imediat uite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alta buna
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 21:10
dony15 a scris:
FratziWear din alea 100 ssnu poti scadea dai /fwarn doar in avertisment ca sa nu apara asa urat /fwarn si dupa scot si avertismentu daca vrei. Doresti?
Nu, nu mai pot acum, deja am raspuns. Poate daca nu raspundeam era alta vrajeala...
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 21:11
American™ a scris:
FratziWear :DUitate poza /stats /profile in aia aveam putinel mats 57 dar aia era cand mia scos liderul imediat uite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alta buna
E bine oricum, esti la limita, maxim pana in 1000, si e critic atunci..
DeNnys
Mesaje : 156 Data de inscriere : 09/02/2014 Varsta : 30 Localizare : In visele tale.
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 21:14
Dani scuze frate am intrat la Notorius...poate data viitoare.Cius.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 4 Mar - 21:52
Dani scuze frate am intrat la Notorius...poate data viitoare.Cius.
Ok, nu va mai exista o data viitoare.
Puyu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 5 Mar - 20:48
FratziWear,daca-mi permiti sa le fac un "mic" cadou pentru colegi mei,muncim si noi din greau, meritam sa ne mai clatim ochii !Felu meu de-a ma relaxa
Buna Seara,baietii/Dev(Saru'mana)
:8->: :8->:
Colegul vostru "iubit" :~:>:
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 5 Mar - 21:31
Puyu a scris:
FratziWear,daca-mi permiti sa le fac un "mic" cadou pentru colegi mei,muncim si noi din greau, meritam sa ne mai clatim ochii !Felu meu de-a ma relaxa
Buna Seara,baietii/Dev(Saru'mana)
:8->: :8->:
Colegul vostru "iubit" :~:>:
Merge )!
Puyu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 6 Mar - 20:35
Daca aveam /timesamp la faza aia cand mi-a facut ala post ce bine era. Dar lasa eu sa fiu sanatos . Ps: Sa stii ca ma deranjaza al dracului de mult advertismentul ala luat pe "degeaba"/nedreptate.
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Joi 6 Mar - 21:26
Puyu a scris:
Daca aveam /timesamp la faza aia cand mi-a facut ala post ce bine era. Dar lasa eu sa fiu sanatos . Ps: Sa stii ca ma deranjaza al dracului de mult advertismentul ala luat pe "degeaba"/nedreptate.
Alooo, nu ai voie sa omori cu /undercover la Wanted 3 , unde te crezi!? Crezi ca eu dau pe nedreptate?
Puyu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 10 Mar - 17:01
Salutare,patroane',saptamana asta o sa fiu cam scump la vedere,trebuie sa mai si invat pentru la scoala asa cat un impus,sa "impusc" cateva note ,apoi sunt liber,asa ca va urez o saptamana faina tuturor , cu multa bafta .
Pupici de la colegul vostru :~:>:
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 10 Mar - 18:25
Puyu a scris:
Salutare,patroane',saptamana asta o sa fiu cam scump la vedere,trebuie sa mai si invat pentru la scoala asa cat un impus,sa "impusc" cateva note ,apoi sunt liber,asa ca va urez o saptamana faina tuturor , cu multa bafta .
Pupici de la colegul vostru :~:>:
Nu-i bai, bafta la scoala!!
Valet :"> " style="max-width: 150px; max-height: 250px" />
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 11 Mar - 21:33
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Maaa nu`mi lua banii Robert / Razvan
FratziWear
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mar 11 Mar - 21:48
Valii a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Maaa nu`mi lua banii Robert / Razvan
Trist...
Puyu
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 15 Mar - 10:59
Sa aveti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],ca aceea de afara Haideti sa spargem o samanta pa'Centru )
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii