| Taxi Company - Reclamatii | |
|
+309yAKO2508 Tavy123 Hubba DeLux. <3 MisterM Tanu` ShiF7 hitman5004 jekemada M0ldovan.xD Biannca Abii NexTsHooT. #Rob3rt Lucenzo YoAleX GuN* Pisicutza. Throneful cerbul33 TriX Andr3y. .Andrey. Kal El Alex_Berzeus angel_lemon Jamie_Foxx SanSukar nikulcea onixxx Bogdan Andrei Silvestru carnivoru piticuu93 PQF M.Cs-M :( ionutu2000 AdrianoGPL Mihai Alexutu GunGame ScoobyDoo E Q U I N O X ∆√Π FreeZen424 Ciupix Whiteman DaleKa Repar Kent8u firicel123 Conner RyouKO.. bLowNeD AlcatrazO_o Malfoy [VIP]Edwin Caffe Dr.X. Roxxxy karina_0306 Ionut_Georgian Mr.YrY RaDu^ csm Dev xSecret piticel93 Stifler 灺THEC状 Crazy_Boy Jerome99 Poc All3x xTiti ProjectX Th3Alex Rayga giemsirapper DaNni Jane_Bank piticu. nykolasghimi Arty1 [VIP]Globall[69] SoiMaR w1NNdoW DarkBallz CriticalStrike hArTa VictorSchiesser UniV3rSaL_ UrS Rob90 xOxyGeNx DualCore AlPacino LOL FreNzY :) IvAnGeani10 HoriHori FlorentinoGPL AnTonia_ FaNaTiK93 mvppopular112 SkinU CristiPatrutiu [RO]KillerB0y ThUnTeR. Mihai95 Redsnk Katara96 bnzzz[x] DariusDD bogdy69 fMx.™ DunGEOn10 todescudacu TophMicutza15 FaNaTiK21 Cata213 nou k3noxis2 Black_N_White LikEe Royal Kush JustTwist intensuu Maryus_Alexandru^_^ Dr@g0N Diasz, Alex_james _D3N1O_. bo28bo Jerome martini112 -Mr.[DrG]* SMRRRRRR ! CosminDrop Mihai_RodriughezFCP |Mistery_X| Shift.2 BumBaCus2 Clawuu. DeYu2 GeorgianaGrati MR.CabroN #SELFIE alexutz112 Klau4Love DeLuz :D BruJah ChoiCe heisenberg01 Gheorghe. AleXanDru :) _D3N1O_ se7en.1 terraa Klau LeXu$s™ Valet :"> DeNyS_Ell Mr.Dodo evilseph98 ☺TiMY♠♥☻☺♦○○♠♦▌╓l▲ SmekeruuProblem DonQpy Timy FaBy98 @tr3kill3r@ Mr.DDS Dm.X! #Doddy.™
DaryL Mr.andy rLdpr0baCk. DoTs √√ omfgz0r. Cris <3 Agaricy. MsT. NessCaffe-> assasin1 Sergyu229 portughezu gimmevisual Vic™ VPeRB 0mFg[z0r]- Fredd.Krueger MishuleTz Christian92 madutza18_mada laurandrei01 [BS]SeRgIu nicubolisoi Goody the_man. MasterCars[C.I.P] mysterio9 Craioveanu Elian Sp00n Thesal Markeloff AronX eXecuTioN ViKz. bloNNNdu13 Mr.uLTimATe Robertnecula good2goo MishuY Kriteck Temp0 Rico.2 Dan_Y vladutu UN1Qu3 Millo.RaDd kLoNd[x] SkyPppEr ReaSon4Love x3n0 Alin305 []NemeSyS.[] marius_adrian ClinT.™ Newlink12. LeTaL. Sasuke_Uchiha EnZonE Garey Cristi007. mister_cry tacsifac ™Florea 0mFg[z0r].. The Law ;) DrAgU foreversummer Fredd_Krueger dRiNNNkeR™ SaBb El ShaaRawy LaRkiNNN KingMagic Seby. The GaMe ameditanul poweRGamePro Jùηίöя ⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚ ClaudiUUU InsaNezoR7 wanted andu.x sinedd Puma DiselR Dinu_George Mr.Ady JoKeRaSh Schipy VD777 m4rian xWAsy cataalex1010 gabytzu18 GoraNNNN casca_valu Larisa1997 kapetanos123 MefX. ™ ZARA™ Alexandru321 Don_Rauul Marian1218 yAk. Diasz. summers DnK.(Spargo) LeR adydark03 Kry [V.I.P]Carbon NewBoy sigismunts diasz21 andrey10 ™OuTsHooT™ LooL Ady2012 cascavalu TomMy M@tei Thefr0zeN Pixelatul Mr.Tavycu Diasz Alex91™ majestiK ilie_93 dany2000 Jizzy graurel Costi Vlad Andrei Taz 313 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Poc
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 13 Iul - 14:48 | |
| Nick-ul tau:Don_Rauul Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:ocoleste mult cu /fare 10000 Dovezi (Screnshot / Video): mi-a dat prietenul pe skype pozele ca el nu are forum ca e lv l1 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
灺THEC状
Mesaje : 517 Data de inscriere : 12/09/2013 Varsta : 24 Localizare : Los Santos
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 13 Iul - 15:06 | |
| | |
|
| |
Poc
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 13 Iul - 15:09 | |
| Cum a trecut asta testele daca nici preturile nu le stie. | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 13 Iul - 16:03 | |
| | |
|
| |
piticu.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 14 Iul - 16:35 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: StefanBro Descriere: el ziua merge cu /fare 2000, sa faca si el un banut gramada:)) Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 14 Iul - 19:02 | |
| | |
|
| |
Poc
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 17 Iul - 20:12 | |
| Nick-ul tau:Don_Rauul Nick-ul celui reclamat:dmx23 Descriere:baga fare 10000 la playeri mici dupa il scoate si tot asa Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Stifler
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 21 Iul - 18:27 | |
| Nick-ul tau:Stifler Nick-ul celui reclamat:hydrogen Descriere:ii zic sa ma duca la cnn , mergea ca melcu , m-a si dat jos din masina si a trebuit sa merg pe jos... Sper sa fie sanctionat ! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
nikulcea
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 27 Iul - 14:51 | |
| Nick-ul tau:nikulcea Nick-ul celui reclamat:qpidon Descriere: fare 10000 in loc de 1500 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 27 Iul - 15:03 | |
| qpidon-/fwarn,la urmatoarea abatere demis!
| |
|
| |
piticel93
| Subiect: Plangere qpidon Mar 29 Iul - 1:56 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: qpidon Descriere: /fare 10 k Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
xSecret
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 29 Iul - 17:19 | |
| Nick-ul tau: xSecret Nick-ul celui reclamat: qpidon Descriere: 10k fare pe bune? Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dev
| |
| |
csm
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 9 Aug - 23:01 | |
| Nick-ul tau:M.CsM Nick-ul celui reclamat:Just Descriere:la el pretul la fare e de 0 lei Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 9 Aug - 23:15 | |
| - csm a scris:
- Nick-ul tau:M.CsM
Nick-ul celui reclamat:Just Descriere:la el pretul la fare e de 0 lei Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ma omule ai mai mers si gratis si acum ii faci post:|Daca omu are prea multi bani si vrea sa lase fare 0?!Ce ai tu cu el:| | |
|
| |
RaDu^
Mesaje : 1665 Data de inscriere : 07/10/2012 Varsta : 27 Localizare : Los Santos
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 9 Aug - 23:22 | |
| Just - Nu primeste nimic. Este strict problema lui daca nu pune /fare. Problema este atunci cand pune mai mult decat trebuie.
P.S. In locul tau as fi zis multumesc ... | |
|
| |
Mr.YrY
Mesaje : 341 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subiect: reclamatie Dum 10 Aug - 14:09 | |
| Nick-ul tau:Andreuu Nick-ul celui reclamat: teospider Descriere:Stiam ca fare intre colegi nu se ia , bine eu l-am intrebat daca nu a uitat nimic a zis ca ce a uitat, am fost de acord cu el .... i-am platit taxi de la hq taxi pana la pd , sper sa se ia masuri in privinta colegilor ce nu dau cu privirea in regulament Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
RaDu^
Mesaje : 1665 Data de inscriere : 07/10/2012 Varsta : 27 Localizare : Los Santos
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 10 Aug - 15:01 | |
| | |
|
| |
Mr.YrY
| Subiect: reclamatie gan Lun 11 Aug - 13:29 | |
| Nick-ul tau:Andreuu Nick-ul celui reclamat:GaN Descriere:Eram CNN LS l-am rugat pe colegul meu s-a ma duca hq , dupa 5 minute de mers l-am intrebat stii drumu a zis nu , dupa ce am ajuns insfarsit la hq l-am intrebat ce cauti in taxi , raspunsul lui o cauta pe mama .... Radu sper sa iei masuri in privinta lui , Multumesc Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Ionut_Georgian
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 11 Aug - 13:39 | |
| Nick-ul tau: Ionut_Georgian Nick-ul celui reclamat: Chi0 Descriere: S-a urcat la mine pe masina si a inceput sa dea cu arma in masina pana a bubuit. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
RaDu^
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 11 Aug - 14:10 | |
| Chi0 - Nu primeste nimic. (Actiunea lui nu tine de Taxi Company, ci de regulamentul server-ului. Plangerea se face [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 13 Aug - 1:56 | |
| Nick-ul tau:Andreuu Nick-ul celui reclamat:FreNzY Descriere:A zis ca se lasa de sa:mp si am zis imparte la mai multi averea , si mia zi sun cuvant frumos , dupa a inceput sa tot vorbeasca urat + ca pe /f este interzis limbajul urat! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Mr.YrY
| Subiect: reclamatie Roxxxy Mier 13 Aug - 17:06 | |
| Nick-ul tau:Andreuu Nick-ul celui reclamat:Roxxxy Descriere:AFK pe taxi se ascundea mai sus un pic de cnn intre casa si boscheti sa nu o vada nimeni timp cat in HQ 0 TAXI toata ziua am alergat dupa taxi Karina draga te rog spune-i lu Dev cu cuvinetele tale cata activitate ai 0 si cata grija ai de companie 0 . Dovezi (Screnshot / Video):http://postimg.org/image/sqke7iyc7/ | |
|
| |
karina_0306
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 13 Aug - 21:20 | |
| Roxxxy a fost DEMISA! FreNzY a fost DEMIS! | |
|
| |
Mr.YrY
| Subiect: reclamatie asa zisului lider taxi company Mier 13 Aug - 21:37 | |
| Nick-ul tau:Andreuu Nick-ul celui reclamat:Karina_2903 Descriere: A inrat si asa zisul nostru lider seara pe server i-am explicat chestia ca am facut reclamatie pe site nu vrea sa se uite nu are activitate azi toata ziua am alergat dupa taxiuri in tot orasu ca le lasa abandonate membrii si fara fuel am chemat mechanic pe banii mei eu cu FVGanea . i-am zis asta si dupa m-a dat afara dupa ce am facut atatea plus ca aveam rank 5 tester asta nu conteaza dar rank 4 l-am luat pe merit pe ss dar vin unii membri care zic 2 cuvinte de o zi in factiune si le da rank 5 degeaba ... cu tot respectul Dev , karina nu eeste de lider nu face nimic sper sa fie demisa. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Reclamatii | |
|