| Taxi Company - Reclamatii | |
|
+309yAKO2508 Tavy123 Hubba DeLux. <3 MisterM Tanu` ShiF7 hitman5004 jekemada M0ldovan.xD Biannca Abii NexTsHooT. #Rob3rt Lucenzo YoAleX GuN* Pisicutza. Throneful cerbul33 TriX Andr3y. .Andrey. Kal El Alex_Berzeus angel_lemon Jamie_Foxx SanSukar nikulcea onixxx Bogdan Andrei Silvestru carnivoru piticuu93 PQF M.Cs-M :( ionutu2000 AdrianoGPL Mihai Alexutu GunGame ScoobyDoo E Q U I N O X ∆√Π FreeZen424 Ciupix Whiteman DaleKa Repar Kent8u firicel123 Conner RyouKO.. bLowNeD AlcatrazO_o Malfoy [VIP]Edwin Caffe Dr.X. Roxxxy karina_0306 Ionut_Georgian Mr.YrY RaDu^ csm Dev xSecret piticel93 Stifler 灺THEC状 Crazy_Boy Jerome99 Poc All3x xTiti ProjectX Th3Alex Rayga giemsirapper DaNni Jane_Bank piticu. nykolasghimi Arty1 [VIP]Globall[69] SoiMaR w1NNdoW DarkBallz CriticalStrike hArTa VictorSchiesser UniV3rSaL_ UrS Rob90 xOxyGeNx DualCore AlPacino LOL FreNzY :) IvAnGeani10 HoriHori FlorentinoGPL AnTonia_ FaNaTiK93 mvppopular112 SkinU CristiPatrutiu [RO]KillerB0y ThUnTeR. Mihai95 Redsnk Katara96 bnzzz[x] DariusDD bogdy69 fMx.™ DunGEOn10 todescudacu TophMicutza15 FaNaTiK21 Cata213 nou k3noxis2 Black_N_White LikEe Royal Kush JustTwist intensuu Maryus_Alexandru^_^ Dr@g0N Diasz, Alex_james _D3N1O_. bo28bo Jerome martini112 -Mr.[DrG]* SMRRRRRR ! CosminDrop Mihai_RodriughezFCP |Mistery_X| Shift.2 BumBaCus2 Clawuu. DeYu2 GeorgianaGrati MR.CabroN #SELFIE alexutz112 Klau4Love DeLuz :D BruJah ChoiCe heisenberg01 Gheorghe. AleXanDru :) _D3N1O_ se7en.1 terraa Klau LeXu$s™ Valet :"> DeNyS_Ell Mr.Dodo evilseph98 ☺TiMY♠♥☻☺♦○○♠♦▌╓l▲ SmekeruuProblem DonQpy Timy FaBy98 @tr3kill3r@ Mr.DDS Dm.X! #Doddy.™
DaryL Mr.andy rLdpr0baCk. DoTs √√ omfgz0r. Cris <3 Agaricy. MsT. NessCaffe-> assasin1 Sergyu229 portughezu gimmevisual Vic™ VPeRB 0mFg[z0r]- Fredd.Krueger MishuleTz Christian92 madutza18_mada laurandrei01 [BS]SeRgIu nicubolisoi Goody the_man. MasterCars[C.I.P] mysterio9 Craioveanu Elian Sp00n Thesal Markeloff AronX eXecuTioN ViKz. bloNNNdu13 Mr.uLTimATe Robertnecula good2goo MishuY Kriteck Temp0 Rico.2 Dan_Y vladutu UN1Qu3 Millo.RaDd kLoNd[x] SkyPppEr ReaSon4Love x3n0 Alin305 []NemeSyS.[] marius_adrian ClinT.™ Newlink12. LeTaL. Sasuke_Uchiha EnZonE Garey Cristi007. mister_cry tacsifac ™Florea 0mFg[z0r].. The Law ;) DrAgU foreversummer Fredd_Krueger dRiNNNkeR™ SaBb El ShaaRawy LaRkiNNN KingMagic Seby. The GaMe ameditanul poweRGamePro Jùηίöя ⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚ ClaudiUUU InsaNezoR7 wanted andu.x sinedd Puma DiselR Dinu_George Mr.Ady JoKeRaSh Schipy VD777 m4rian xWAsy cataalex1010 gabytzu18 GoraNNNN casca_valu Larisa1997 kapetanos123 MefX. ™ ZARA™ Alexandru321 Don_Rauul Marian1218 yAk. Diasz. summers DnK.(Spargo) LeR adydark03 Kry [V.I.P]Carbon NewBoy sigismunts diasz21 andrey10 ™OuTsHooT™ LooL Ady2012 cascavalu TomMy M@tei Thefr0zeN Pixelatul Mr.Tavycu Diasz Alex91™ majestiK ilie_93 dany2000 Jizzy graurel Costi Vlad Andrei Taz 313 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
giemsirapper
Mesaje : 50 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Radauti Suceava
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 21 Iun - 16:05 | |
| Nick-ul tau: GiEmSi Nick-ul celui reclamat: Rayga Descriere: Am mers să iau o comandă, iar când am ajuns acolo, clientul plecase din locul în care a sunat. L-am rugat să dea iar service taxi să îl găsesc mai uşor, dar s-a bagat Rayga, a dat accept la cerere, a venit total aiurea şi a început să mi se adreseze cu un limbaj ofensator. I-am explicat cum stă treaba dar e greu ca un copil de 14 ani să înţeleagă ceva. Propun să fie dat afară din facţiune, nu avem nevoie de oameni ca el. Enjoy The Game & Have Fun ! Dovezi => Screnshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
Rayga
Mesaje : 406 Data de inscriere : 19/09/2013 Localizare : Moldova-Noua
| |
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 21 Iun - 17:56 | |
| Rayga-/fwarn,la urmatoarea abatere vei fi demis! | |
|
| |
Arty1
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 23 Iun - 12:53 | |
| Nick-ul tau:Arty Nick-ul celui reclamat:BladeRunner Descriere:Deja ai exagerat cu furatul clientilor, ai furat 1 de 2 ori, de 3 ori, asta ii nesimtire deja, am zis ca nu iti mai fac dar ai facut asta din nou... Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 23 Iun - 16:09 | |
| | |
|
| |
giemsirapper
Mesaje : 50 Data de inscriere : 16/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Radauti Suceava
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 25 Iun - 10:37 | |
| Nick-ul tau:GiEmSi Nick-ul celui reclamat:NewStyle Descriere: Întâi lasă Taxi-ul aiurea, mă înjură în mijlocul drumului, apoi se dezlănţuie pe /F cu un limbaj şi o atitudine mult peste limita bunului simţ, de-a dreptul jignitoare !!! Nu avem nevoie de membrii ca el în Taxi Company, doar ne încurcă !!! Sugerez să fie demis ! Dovezi => Screnshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 25 Iun - 11:34 | |
| NewStyle-/fwarn,la urmatoarea abatere vei fi demis! | |
|
| |
giemsirapper
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 25 Iun - 14:09 | |
| Nick-ul tau: GiEmSi Nick-ul celui reclamat: NewStyle. Descriere: Dovadă cum NewStyle. fură clienţi. Nu e prima oară când o face, sper să nu se mai repete. Dovezi => Screnshot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu stimă, GiEmSi | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 25 Iun - 14:12 | |
| | |
|
| |
Th3Alex
| Subiect: Reclamatii Taxi Company Mier 25 Iun - 19:20 | |
| Nick-ul tau: Th3Alex Nick-ul celui reclamat: Spk. Descriere: Am vrut sa ai vand o masina.Si el cand am urcat in taxi a pus fare 0 si m-a dus la cnn gratis.Dupaia nu am stiut unde ai masina m-am dus dupa ea cand am ajuns inapoi a zis ca sunt nustiu cum vedeti voi in screenshot Si m-a injurat incontinuu. Dovezi (Screnshot / Video):https://2img.net/h/s30.postimg.cc/vdxpjzm75/Sa_mp.png [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 25 Iun - 19:25 | |
| Spk.-Nu primeste nimic!Post aiurea. | |
|
| |
ProjectX
Mesaje : 18 Data de inscriere : 27/02/2014 Varsta : 26 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 26 Iun - 11:39 | |
| Nick-ul tau: Nyhunt Nick-ul celui reclamat: Spk. Descriere: Se vede totul in poze. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Aici imi sparge rotile in fata la CNN. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Aici spune ceea ce se poate observa in poza. | |
|
| |
Clawuu.
Mesaje : 295 Data de inscriere : 12/01/2014 Localizare : Brăila
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Vin 27 Iun - 20:30 | |
| Nick-ul tau: Clawuu.Nick-ul celui reclamat: Spk.Descriere: Fare 10k + Limbaj colorat. Se crede si smecher. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 28 Iun - 2:06 | |
| | |
|
| |
xTiti
Mesaje : 11 Data de inscriere : 13/06/2014 Varsta : 24 Localizare : Vulcan
| Subiect: Reclamatie HyDr0g3n Lun 30 Iun - 10:46 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nick-ul tau:xMafia_2014 Nick-ul celui reclamat:HyDr0g3n Descriere:Mo injurat cand am vrut sa urc Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 30 Iun - 10:58 | |
| HyDr0g3n-Nu primeste nimic.Plangere aiurea. | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 7 Iul - 1:19 | |
| Nick-ul tau:Pixelatul Nick-ul celui reclamat:Luck Descriere:Jignire Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]PS:Danni nu mai sterge si raspunde corect!La ce ti copii astia in factiune.Nu toti sunt asa! | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 7 Iul - 1:35 | |
| | |
|
| |
All3x
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 8 Iul - 15:45 | |
| Nick-ul tau:T1GaRa Nick-ul celui reclamat: all Descriere:niciodata nus la datorie si pe mn nu mat primit in "taxi company" Dovezi (Screnshot / Video):http://postimg.org/image/ig4q3l91x/ | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 8 Iul - 21:19 | |
| | |
|
| |
Rob90
Mesaje : 119 Data de inscriere : 05/04/2014 Varsta : 34 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Vin 11 Iul - 21:22 | |
| Nick-ul tau: SmallName Nick-ul celui reclamat: Cei din poze Descriere: Nush ce se intampla cu factiunea asta sincer, dar numai oameni de calitate nu sunt in ea. 6 persoane din taxi ON si nici macar o singura persoana la datorie. Ora 9...nu e sa zici ca e ora unde nu are lumea nevoie de taxi. Am luat mai demult un taxi. M'a vazut de level mic si ia alte curse in timp ce trebuia sa ma duca pe mn undeva. Dupa ce mi'a luat 24k m'a dat jos din taxi probabil ii trebuia o poza. Adica totusi eu sunt un client total nemultumit de serviciile pe care le prestati. Nu am nimic personal cu liderul dar si'a ales cativa oameni care nu fac absolut nimic. Nu are rost sa aduc aminte de cand era Tommy lider. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Dovada Spk drum aiurea cu 2 persoane: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (Stiu ca nu mai este in taxi. Doar arat de ce sunt nemultumit) | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Vin 11 Iul - 22:12 | |
| Spk-Nu mai este in Taxi Company! | |
|
| |
Poc
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 13 Iul - 13:04 | |
| Nick-ul tau:Claudiuuu Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:Cum de are /fare 10000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Jerome99
| Subiect: Plangere Stifler Dum 13 Iul - 14:39 | |
| Nick-ul tau:Jerome Nick-ul celui reclamat:Stifler Descriere:merge cu taxa 10k Dovezi (Screnshot / Video):http://postimg.org/image/f3rvj4wmn/ | |
|
| |
Crazy_Boy
Mesaje : 52 Data de inscriere : 24/05/2014 Varsta : 24 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 13 Iul - 14:44 | |
| Nick-ul tau: Crazy_Boy Nick-ul celui reclamat: Stifler Descriere:Am chemat taxi si a venit el.Cand am intrat a dat fare 10k Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Reclamatii | |
|