| Taxi Company - Reclamatii | |
|
+309yAKO2508 Tavy123 Hubba DeLux. <3 MisterM Tanu` ShiF7 hitman5004 jekemada M0ldovan.xD Biannca Abii NexTsHooT. #Rob3rt Lucenzo YoAleX GuN* Pisicutza. Throneful cerbul33 TriX Andr3y. .Andrey. Kal El Alex_Berzeus angel_lemon Jamie_Foxx SanSukar nikulcea onixxx Bogdan Andrei Silvestru carnivoru piticuu93 PQF M.Cs-M :( ionutu2000 AdrianoGPL Mihai Alexutu GunGame ScoobyDoo E Q U I N O X ∆√Π FreeZen424 Ciupix Whiteman DaleKa Repar Kent8u firicel123 Conner RyouKO.. bLowNeD AlcatrazO_o Malfoy [VIP]Edwin Caffe Dr.X. Roxxxy karina_0306 Ionut_Georgian Mr.YrY RaDu^ csm Dev xSecret piticel93 Stifler 灺THEC状 Crazy_Boy Jerome99 Poc All3x xTiti ProjectX Th3Alex Rayga giemsirapper DaNni Jane_Bank piticu. nykolasghimi Arty1 [VIP]Globall[69] SoiMaR w1NNdoW DarkBallz CriticalStrike hArTa VictorSchiesser UniV3rSaL_ UrS Rob90 xOxyGeNx DualCore AlPacino LOL FreNzY :) IvAnGeani10 HoriHori FlorentinoGPL AnTonia_ FaNaTiK93 mvppopular112 SkinU CristiPatrutiu [RO]KillerB0y ThUnTeR. Mihai95 Redsnk Katara96 bnzzz[x] DariusDD bogdy69 fMx.™ DunGEOn10 todescudacu TophMicutza15 FaNaTiK21 Cata213 nou k3noxis2 Black_N_White LikEe Royal Kush JustTwist intensuu Maryus_Alexandru^_^ Dr@g0N Diasz, Alex_james _D3N1O_. bo28bo Jerome martini112 -Mr.[DrG]* SMRRRRRR ! CosminDrop Mihai_RodriughezFCP |Mistery_X| Shift.2 BumBaCus2 Clawuu. DeYu2 GeorgianaGrati MR.CabroN #SELFIE alexutz112 Klau4Love DeLuz :D BruJah ChoiCe heisenberg01 Gheorghe. AleXanDru :) _D3N1O_ se7en.1 terraa Klau LeXu$s™ Valet :"> DeNyS_Ell Mr.Dodo evilseph98 ☺TiMY♠♥☻☺♦○○♠♦▌╓l▲ SmekeruuProblem DonQpy Timy FaBy98 @tr3kill3r@ Mr.DDS Dm.X! #Doddy.™
DaryL Mr.andy rLdpr0baCk. DoTs √√ omfgz0r. Cris <3 Agaricy. MsT. NessCaffe-> assasin1 Sergyu229 portughezu gimmevisual Vic™ VPeRB 0mFg[z0r]- Fredd.Krueger MishuleTz Christian92 madutza18_mada laurandrei01 [BS]SeRgIu nicubolisoi Goody the_man. MasterCars[C.I.P] mysterio9 Craioveanu Elian Sp00n Thesal Markeloff AronX eXecuTioN ViKz. bloNNNdu13 Mr.uLTimATe Robertnecula good2goo MishuY Kriteck Temp0 Rico.2 Dan_Y vladutu UN1Qu3 Millo.RaDd kLoNd[x] SkyPppEr ReaSon4Love x3n0 Alin305 []NemeSyS.[] marius_adrian ClinT.™ Newlink12. LeTaL. Sasuke_Uchiha EnZonE Garey Cristi007. mister_cry tacsifac ™Florea 0mFg[z0r].. The Law ;) DrAgU foreversummer Fredd_Krueger dRiNNNkeR™ SaBb El ShaaRawy LaRkiNNN KingMagic Seby. The GaMe ameditanul poweRGamePro Jùηίöя ⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚ ClaudiUUU InsaNezoR7 wanted andu.x sinedd Puma DiselR Dinu_George Mr.Ady JoKeRaSh Schipy VD777 m4rian xWAsy cataalex1010 gabytzu18 GoraNNNN casca_valu Larisa1997 kapetanos123 MefX. ™ ZARA™ Alexandru321 Don_Rauul Marian1218 yAk. Diasz. summers DnK.(Spargo) LeR adydark03 Kry [V.I.P]Carbon NewBoy sigismunts diasz21 andrey10 ™OuTsHooT™ LooL Ady2012 cascavalu TomMy M@tei Thefr0zeN Pixelatul Mr.Tavycu Diasz Alex91™ majestiK ilie_93 dany2000 Jizzy graurel Costi Vlad Andrei Taz 313 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alex_Berzeus
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 15:05 | |
| Nick-ul tau: Alex_Berzeus Nick-ul celui reclamat: Hubba Descriere: fare 1500 Dovezi (Screnshot / Video) : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
MisterM
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 15:46 | |
| Hubba - Fwarn. Este interzis transport cu fare a unui coleg! Turbo - Demis nu mai ai ce cauta inTaxi Company TheWolverine - Nu mai face parte dinTaxi Company | |
|
| |
pitic93
| Subiect: salut Lun 2 Mar - 17:17 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: Masca Descriere: am acceptat comanda, ma duc dupa baiat si il gasesc pe Masca la el adica al benzinaria spre trucker, Masca ai impresia ca tu esti destept si noi prosti?te duci cu /find la ei si furi comenzile?cum ai vazut ca am venit ai si fugit cu el, ca dovada l-am sunat pe el sa imi zica cine a acceptat comanda Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 17:23 | |
| Ma desteptule eu cu flavius_tira ne-am dus in sf sa nuam infernus taxi apoi cand am venit din sf am vazut un om fugea daca nu il luam eu il lua flavius deci tu tot nu il luai si eu is somer [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ma dupa cum se vede in poza is somer si am infernus deci asta inseamna ca nu mint dar PosterMan tot PosterMan ramane de parca multi bani facea cu comanda aia | |
|
| |
pitic93
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 17:45 | |
| Nu stiu care e mai posterman din noi, 1 la mana uita-te la ora, si 2 la mana eu am dovezi clare ca tu ai luat comanda, lasa asta ca esti somer ca nu stiu ce, mare vrajeala sa dam un /quitjob...eu vreau sa fac activitate nu sa imi furi tu comenzile si porma sa mananci ca nu tu ca nu stiu ce, eu am dovezi tu vorbe | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:04 | |
| Ma tu esti disperat intreabal pe Flavius_Tira daca nu e adevarat ce spun vai de capu tau
PS:In poza nu spune ca eu am acceptat si ca eu am venit | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:07 | |
| Si cu ora e mai tarziu findca atunci am vazut postu | |
|
| |
pitic93
| |
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:30 | |
| Ma pariu ca tu mai mult de o saptamana nu stai?Ca am aflat ca nu sunt singurul de care te iei is mai multi dar ai noroc ca nu is PosterMani ca tine | |
|
| |
pitic93
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:31 | |
| Ba vrajeala asta o ai de cand erai in Hitman, in nici-o factiune nu ai stat mai mult de 1 saptamana, inainte imi spuneai ca nu ma suporta nimeni acum ai aflat ca nu ma suporta nimeni?vrei ss cand te certi cu Flavius?hai sa numai facem off topic sa lasam sa decida MisterM | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:38 | |
| Eu mam certat cu flavius?ia pune ma ss ca nu cred
| |
|
| |
pitic93
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:40 | |
| hai salut ca deja o dam in minciunele | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 18:50 | |
| - pitic93 a scris:
- hai salut ca deja o dam in minciunele
Bine ca recunosti | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 19:02 | |
| Dupa cum spuneam mai sus el nu are treaba numai cu mine : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]PS:Asta nu merita in nici o factiune te rog eu scapa de el cat mai repede | |
|
| |
pitic93
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 19:10 | |
| Ce sa fac si eu frate =>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <<= ai vrea sa tac in fata unor gunoaie?...eu am activitate pe cand tu intri seara dupa ce iti termini temele...eu zic sa scape de destia ca voi nu de mine, ceilalti colegi de ce nu zic nimic, doar voi 2?hai pa ca deja esti si mincinos si | |
|
| |
TheMask
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 19:12 | |
| - pitic93 a scris:
- Ce sa fac si eu frate =>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] <<= ai vrea sa tac in fata unor gunoaie?...eu am activitate pe cand tu intri seara dupa ce iti termini temele...eu zic sa scape de destia ca voi nu de mine, ceilalti colegi de ce nu zic nimic, doar voi 2?hai pa ca deja esti si mincinos si
Mincinos cu dovezi !!! Inca astept "cearta mea cu Flavius_Tira" | |
|
| |
pitic93
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 2 Mar - 19:15 | |
| Ba tu ai zis ca ma cert cu toti dinainte si porma sa ivit sa vina asta sa ma injure...nu mai face topic off "copilu minune mananca gem si se prune" sa lasam sa raspunda MisterM sa vedem care e vinovat, daca nu stii sa fii baiat taci frate din gura numai manca aiurea | |
|
| |
MisterM
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 3 Mar - 21:07 | |
| Masca - Nu primeste nimic.In ss nu se vede ca acel player are id 31, nici comanda nu se vede. | |
|
| |
Flavius_Tira
Mesaje : 142 Data de inscriere : 15/10/2014 Varsta : 23 Localizare : Chisinau Moldova
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 5 Mar - 22:07 | |
| | |
|
| |
Flavius_Tira
Mesaje : 142 Data de inscriere : 15/10/2014 Varsta : 23 Localizare : Chisinau Moldova
| Subiect: Flavius_Tira Dum 8 Mar - 13:40 | |
| Nick-ul tau:Flavius_Tira Nick-ul celui reclamat:[S][A][Z]Alin Descriere:Se urca pe casa la Cnn si incepe se traga in taxiul meu.Eu m-am dat jos din taxi si m-am dus langa dansu sa-i vedeti numele sa va convingeti ca e el.Imi cer scuze daca in video paraie oleaca,si grafica e rea.Dar se poate vede si dupa id.O sa va las jos niste ss-uri cu skinul si id-ul lui(120).Si videul e prea lung al pueti opri dupa 1 minut. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Flavius_Tira
| Subiect: Flavius_Tira Dum 8 Mar - 14:07 | |
| Nick-ul tau:Flavius_Tira Nick-ul celui reclamat:[S][A][Z]Alin Descriere:A injurato pe Mama mea.Limbaj de copil needucat Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
MisterM
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 9 Mar - 16:29 | |
| [S][A][Z]Alin - Fwarn pentru DM [S][A][Z]Alin - Fwarn pentru limbaj pe /f Demis 3 Fwarn Bafta | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Reclamatii | |
|