| Taxi Company - Reclamatii | |
|
+309yAKO2508 Tavy123 Hubba DeLux. <3 MisterM Tanu` ShiF7 hitman5004 jekemada M0ldovan.xD Biannca Abii NexTsHooT. #Rob3rt Lucenzo YoAleX GuN* Pisicutza. Throneful cerbul33 TriX Andr3y. .Andrey. Kal El Alex_Berzeus angel_lemon Jamie_Foxx SanSukar nikulcea onixxx Bogdan Andrei Silvestru carnivoru piticuu93 PQF M.Cs-M :( ionutu2000 AdrianoGPL Mihai Alexutu GunGame ScoobyDoo E Q U I N O X ∆√Π FreeZen424 Ciupix Whiteman DaleKa Repar Kent8u firicel123 Conner RyouKO.. bLowNeD AlcatrazO_o Malfoy [VIP]Edwin Caffe Dr.X. Roxxxy karina_0306 Ionut_Georgian Mr.YrY RaDu^ csm Dev xSecret piticel93 Stifler 灺THEC状 Crazy_Boy Jerome99 Poc All3x xTiti ProjectX Th3Alex Rayga giemsirapper DaNni Jane_Bank piticu. nykolasghimi Arty1 [VIP]Globall[69] SoiMaR w1NNdoW DarkBallz CriticalStrike hArTa VictorSchiesser UniV3rSaL_ UrS Rob90 xOxyGeNx DualCore AlPacino LOL FreNzY :) IvAnGeani10 HoriHori FlorentinoGPL AnTonia_ FaNaTiK93 mvppopular112 SkinU CristiPatrutiu [RO]KillerB0y ThUnTeR. Mihai95 Redsnk Katara96 bnzzz[x] DariusDD bogdy69 fMx.™ DunGEOn10 todescudacu TophMicutza15 FaNaTiK21 Cata213 nou k3noxis2 Black_N_White LikEe Royal Kush JustTwist intensuu Maryus_Alexandru^_^ Dr@g0N Diasz, Alex_james _D3N1O_. bo28bo Jerome martini112 -Mr.[DrG]* SMRRRRRR ! CosminDrop Mihai_RodriughezFCP |Mistery_X| Shift.2 BumBaCus2 Clawuu. DeYu2 GeorgianaGrati MR.CabroN #SELFIE alexutz112 Klau4Love DeLuz :D BruJah ChoiCe heisenberg01 Gheorghe. AleXanDru :) _D3N1O_ se7en.1 terraa Klau LeXu$s™ Valet :"> DeNyS_Ell Mr.Dodo evilseph98 ☺TiMY♠♥☻☺♦○○♠♦▌╓l▲ SmekeruuProblem DonQpy Timy FaBy98 @tr3kill3r@ Mr.DDS Dm.X! #Doddy.™
DaryL Mr.andy rLdpr0baCk. DoTs √√ omfgz0r. Cris <3 Agaricy. MsT. NessCaffe-> assasin1 Sergyu229 portughezu gimmevisual Vic™ VPeRB 0mFg[z0r]- Fredd.Krueger MishuleTz Christian92 madutza18_mada laurandrei01 [BS]SeRgIu nicubolisoi Goody the_man. MasterCars[C.I.P] mysterio9 Craioveanu Elian Sp00n Thesal Markeloff AronX eXecuTioN ViKz. bloNNNdu13 Mr.uLTimATe Robertnecula good2goo MishuY Kriteck Temp0 Rico.2 Dan_Y vladutu UN1Qu3 Millo.RaDd kLoNd[x] SkyPppEr ReaSon4Love x3n0 Alin305 []NemeSyS.[] marius_adrian ClinT.™ Newlink12. LeTaL. Sasuke_Uchiha EnZonE Garey Cristi007. mister_cry tacsifac ™Florea 0mFg[z0r].. The Law ;) DrAgU foreversummer Fredd_Krueger dRiNNNkeR™ SaBb El ShaaRawy LaRkiNNN KingMagic Seby. The GaMe ameditanul poweRGamePro Jùηίöя ⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚ ClaudiUUU InsaNezoR7 wanted andu.x sinedd Puma DiselR Dinu_George Mr.Ady JoKeRaSh Schipy VD777 m4rian xWAsy cataalex1010 gabytzu18 GoraNNNN casca_valu Larisa1997 kapetanos123 MefX. ™ ZARA™ Alexandru321 Don_Rauul Marian1218 yAk. Diasz. summers DnK.(Spargo) LeR adydark03 Kry [V.I.P]Carbon NewBoy sigismunts diasz21 andrey10 ™OuTsHooT™ LooL Ady2012 cascavalu TomMy M@tei Thefr0zeN Pixelatul Mr.Tavycu Diasz Alex91™ majestiK ilie_93 dany2000 Jizzy graurel Costi Vlad Andrei Taz 313 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
angel_lemon
Mesaje : 127 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 24 Noi - 15:39 | |
| - Alex_Berzeus a scris:
- angel_lemon a scris:
- Nick-ul tau: Felheart
Nick-ul celui reclamat: Tavy_Berzeus Descriere: /fare 10000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Adevarat ca a dat cu 10k pentru ca tu i-ai spus sa de-a casa faca si el bani !!
=)))))))))))) nu zau? Dovezi ai? Alte minciuni ai? Nu mai incerca sa-l scoti. A gresit, suporta consecintele. | |
|
| |
Alex_Berzeus
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 24 Noi - 18:52 | |
| | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 6 Dec - 13:41 | |
| Nick-ul tau:Soim Nick-ul celui reclamat:Mititelu Descriere:/fare 10000 lei! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 7 Dec - 16:46 | |
| Tavy_berzeus - 2x fwarn. Mititelul a fost demis. | |
|
| |
E Q U I N O X ∆√Π
Mesaje : 87 Data de inscriere : 30/12/2013 Localizare : Peste tot
| Subiect: Reclamatie Andr3y. Sam 13 Dec - 19:39 | |
| Nick-ul tau: EquiNoX Nick-ul celui reclamat: Andr3y. Descriere: AFK in taxi. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
| |
|
| |
.Andrey.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 13 Dec - 21:17 | |
| - y0M1h41 a scris:
- Nick-ul tau: EquiNoX
Nick-ul celui reclamat: Andr3y. Descriere: AFK in taxi. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Frumoasa reclamatie..dar stiu si eu ca nu-i voie sa stau afk in taxi..doar ca am primit o eroare si imi intrase sa:mp-ul in bara...si mi se blocase...dar nu cred ca am stat afk mai mult de 1 min..pana si-a revenit... | |
|
| |
E Q U I N O X ∆√Π
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 14 Dec - 9:30 | |
| - .Andrey. a scris:
- y0M1h41 a scris:
Nick-ul celui reclamat: Andr3y. Descriere: AFK in taxi. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Frumoasa reclamatie..dar stiu si eu ca nu-i voie sa stau afk in taxi..doar ca am primit o eroare si imi intrase sa:mp-ul in bara...si mi se blocase...dar nu cred ca am stat afk mai mult de 1 min..pana si-a revenit... Exact sampul iti intra in bara mai mult de 1 sec ca e mare lucru sa dai click pe el din nou.. Daca iti dadea o eroare ti se bloca sampul si il restartai nu stateai afk. | |
|
| |
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 16 Dec - 23:03 | |
| - y0M1h41 a scris:
Andr3y- Avertisment verbal | |
|
| |
piticuu93
| Subiect: re Joi 18 Dec - 16:16 | |
| Nick-ul tau: piticu. Nick-ul celui reclamat: Andr3y Descriere: fura comenzile, am zis primu ca "eu id" si el l-a furat, il sun pe baiat cine a acceptat si mi-a zis ca el, il intreb dc a furat si el cica daca nu eram niciunu, care eu sunt on de azi dimineata, oi fi fost afk si eu vreo jumatate de ora! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Andr3y.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 18 Dec - 16:28 | |
| - piticuu93 a scris:
- Nick-ul tau: piticu.
Nick-ul celui reclamat: Andr3y Descriere: fura comenzile, am zis primu ca "eu id" si el l-a furat, il sun pe baiat cine a acceptat si mi-a zis ca el, il intreb dc a furat si el cica daca nu eram niciunu, care eu sunt on de azi dimineata, oi fi fost afk si eu vreo jumatate de ora! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Frate , eu ti-am explicat cum a fost ... eu faceam comenzi cred ca de o ora..am zis la inceput cand am intrat pe /f "salut" ..nu mi-a raspuns nimeni...la fel...la comenzi am spus pe /f "eu" .. nu era nimeni on .. decat eu cu taxi...nu am mai stat la fiecare comanda sa zic pe /f "eu" .. daca doar eu eram cu taxi...ca doar nu vorbeam singur..tu cand ai intrat...sau daca erai intrat si ai fost afk..cand ai revenit puteai sa saluti..sa stiu si eu ca mai e cineva on..nu asa , dupa ce eu dau ad-uri o ora..cu /service taxi...tu sa te trezesti ca "eu id"...Eu nu cred ca poti numi asta "furt de comenzi"... | |
|
| |
piticuu93
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 18 Dec - 16:49 | |
| nu conteaza frate ca e sau ca nu e cineva asa e regulamentul, tu trebuie sa zici, poate eram si noi afk ca nu trebuie sa stam pe joc 24/24 te joci mai stai putin etc, ai gresit asta e sper sa nu iei nimic dar sa fii mai atent;) | |
|
| |
E Q U I N O X ∆√Π
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 21 Dec - 22:12 | |
| Nick-ul tau: EquiNoX Nick-ul celui reclamat: Andr3y. Descriere: Nitro pe masina,din cate stiu nu e voie. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
TriX
Mesaje : 592 Data de inscriere : 31/08/2014 Varsta : 26 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 21 Dec - 22:40 | |
| Nick-ul tau: TriX Nick-ul celui reclamat: Andr3y Descriere: DM Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Andr3y.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 21 Dec - 22:55 | |
| | |
|
| |
Andr3y.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 21 Dec - 22:57 | |
| - TriX a scris:
Nick-ul tau: TriX Nick-ul celui reclamat: Andr3y Descriere: DM Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Unde vezi ma tu ca am tras eu in tine ?? Ce poze sunt astea ?? Te vad doar pe tine "mort" si pe mine care am o arma in mana..dar unde vezi tu ca am tras in tine ?? | |
|
| |
TriX
Mesaje : 592 Data de inscriere : 31/08/2014 Varsta : 26 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 21 Dec - 23:00 | |
| - Andr3y. a scris:
- TriX a scris:
Nick-ul tau: TriX Nick-ul celui reclamat: Andr3y Descriere: DM Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Unde vezi ma tu ca am tras eu in tine ?? Ce poze sunt astea ?? Te vad doar pe tine "mort" si pe mine care am o arma in mana..dar unde vezi tu ca am tras in tine ?? Ba frate acum de ce minti ? suleyman este martor in fine.. | |
|
| |
Katara96
Mesaje : 30 Data de inscriere : 29/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 23 Dec - 11:28 | |
| Nick-ul tau: Katara96 Nick-ul celui reclamat: SeRiOx Descriere: Ma ia cu masina ii spun sa ma duca la sub-urban , se loveste in zid , sta putin cu clepsidra deasupra capului si iese.. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
cerbul33
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 4 Ian - 14:48 | |
| Nick-ul tau:Titan Nick-ul celui reclamat:Biannca Descriere:Sta pe masina de taxi AFK,stiam ca are voie doar in curtea factiunii. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 14 Ian - 21:59 | |
| Nick-ul tau:Soim Nick-ul celui reclamat:Alecs. Descriere:/fare 10k intre colegii?Eu stiu ca la colegi e gratis /fare! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Throneful
Mesaje : 162 Data de inscriere : 12/10/2014 Localizare : Nu-ti spun.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 14 Ian - 22:02 | |
| - SoImAruL a scris:
- Nick-ul tau:Soim
Nick-ul celui reclamat:Alecs. Descriere:/fare 10k intre colegii?Eu stiu ca la colegi e gratis /fare! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Alecs-Advertisment verbal.Next /fwarn fara discutii | |
|
| |
Pisicutza.
Mesaje : 81 Data de inscriere : 01/01/2015 Varsta : 25 Localizare : Piatra-Neamt
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 18 Ian - 12:19 | |
| Nick-ul tau: Andreea61 Nick-ul celui reclamat: Dom. Descriere: Fare 2000 la ora 12:10 ( la pranz ) , fare 2000 la pranz la pranz e 1500 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
GuN*
Mesaje : 156 Data de inscriere : 22/12/2014 Varsta : 25 Localizare : Dubai
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 18 Ian - 13:15 | |
| - Pisicutza. a scris:
- Nick-ul tau: Andreea61
Nick-ul celui reclamat: Dom. Descriere: Fare 2000 la ora 12:10 ( la pranz ) , fare 2000 la pranz la pranz e 1500 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am uitat ca e 20000...mi-a ramas de aseara.Imi accept fwarn-ul. | |
|
| |
YoAleX
Mesaje : 152 Data de inscriere : 29/12/2014 Localizare : In stanga
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 19 Ian - 21:34 | |
| Nick-ul tau:YoAlex Nick-ul celui reclamat:NessCaffe Descriere:Pune fare 10k Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Throneful
Mesaje : 162 Data de inscriere : 12/10/2014 Localizare : Nu-ti spun.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 19 Ian - 21:39 | |
| - YoAlex a scris:
- Nick-ul tau:YoAlex
Nick-ul celui reclamat:NessCaffe Descriere:Pune fare 10k Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dovada cu /fare? | |
|
| |
Lucenzo
Mesaje : 127 Data de inscriere : 28/12/2014 Varsta : 27 Localizare : Urziceni
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 24 Ian - 18:44 | |
| Nick-ul tau: Lucii Nick-ul celui reclamat: jder Descriere: /fare 10k .. Dovezi (Screnshot / Video): 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Reclamatii | |
|