| Taxi Company - Reclamatii | |
|
+309yAKO2508 Tavy123 Hubba DeLux. <3 MisterM Tanu` ShiF7 hitman5004 jekemada M0ldovan.xD Biannca Abii NexTsHooT. #Rob3rt Lucenzo YoAleX GuN* Pisicutza. Throneful cerbul33 TriX Andr3y. .Andrey. Kal El Alex_Berzeus angel_lemon Jamie_Foxx SanSukar nikulcea onixxx Bogdan Andrei Silvestru carnivoru piticuu93 PQF M.Cs-M :( ionutu2000 AdrianoGPL Mihai Alexutu GunGame ScoobyDoo E Q U I N O X ∆√Π FreeZen424 Ciupix Whiteman DaleKa Repar Kent8u firicel123 Conner RyouKO.. bLowNeD AlcatrazO_o Malfoy [VIP]Edwin Caffe Dr.X. Roxxxy karina_0306 Ionut_Georgian Mr.YrY RaDu^ csm Dev xSecret piticel93 Stifler 灺THEC状 Crazy_Boy Jerome99 Poc All3x xTiti ProjectX Th3Alex Rayga giemsirapper DaNni Jane_Bank piticu. nykolasghimi Arty1 [VIP]Globall[69] SoiMaR w1NNdoW DarkBallz CriticalStrike hArTa VictorSchiesser UniV3rSaL_ UrS Rob90 xOxyGeNx DualCore AlPacino LOL FreNzY :) IvAnGeani10 HoriHori FlorentinoGPL AnTonia_ FaNaTiK93 mvppopular112 SkinU CristiPatrutiu [RO]KillerB0y ThUnTeR. Mihai95 Redsnk Katara96 bnzzz[x] DariusDD bogdy69 fMx.™ DunGEOn10 todescudacu TophMicutza15 FaNaTiK21 Cata213 nou k3noxis2 Black_N_White LikEe Royal Kush JustTwist intensuu Maryus_Alexandru^_^ Dr@g0N Diasz, Alex_james _D3N1O_. bo28bo Jerome martini112 -Mr.[DrG]* SMRRRRRR ! CosminDrop Mihai_RodriughezFCP |Mistery_X| Shift.2 BumBaCus2 Clawuu. DeYu2 GeorgianaGrati MR.CabroN #SELFIE alexutz112 Klau4Love DeLuz :D BruJah ChoiCe heisenberg01 Gheorghe. AleXanDru :) _D3N1O_ se7en.1 terraa Klau LeXu$s™ Valet :"> DeNyS_Ell Mr.Dodo evilseph98 ☺TiMY♠♥☻☺♦○○♠♦▌╓l▲ SmekeruuProblem DonQpy Timy FaBy98 @tr3kill3r@ Mr.DDS Dm.X! #Doddy.™
DaryL Mr.andy rLdpr0baCk. DoTs √√ omfgz0r. Cris <3 Agaricy. MsT. NessCaffe-> assasin1 Sergyu229 portughezu gimmevisual Vic™ VPeRB 0mFg[z0r]- Fredd.Krueger MishuleTz Christian92 madutza18_mada laurandrei01 [BS]SeRgIu nicubolisoi Goody the_man. MasterCars[C.I.P] mysterio9 Craioveanu Elian Sp00n Thesal Markeloff AronX eXecuTioN ViKz. bloNNNdu13 Mr.uLTimATe Robertnecula good2goo MishuY Kriteck Temp0 Rico.2 Dan_Y vladutu UN1Qu3 Millo.RaDd kLoNd[x] SkyPppEr ReaSon4Love x3n0 Alin305 []NemeSyS.[] marius_adrian ClinT.™ Newlink12. LeTaL. Sasuke_Uchiha EnZonE Garey Cristi007. mister_cry tacsifac ™Florea 0mFg[z0r].. The Law ;) DrAgU foreversummer Fredd_Krueger dRiNNNkeR™ SaBb El ShaaRawy LaRkiNNN KingMagic Seby. The GaMe ameditanul poweRGamePro Jùηίöя ⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚ ClaudiUUU InsaNezoR7 wanted andu.x sinedd Puma DiselR Dinu_George Mr.Ady JoKeRaSh Schipy VD777 m4rian xWAsy cataalex1010 gabytzu18 GoraNNNN casca_valu Larisa1997 kapetanos123 MefX. ™ ZARA™ Alexandru321 Don_Rauul Marian1218 yAk. Diasz. summers DnK.(Spargo) LeR adydark03 Kry [V.I.P]Carbon NewBoy sigismunts diasz21 andrey10 ™OuTsHooT™ LooL Ady2012 cascavalu TomMy M@tei Thefr0zeN Pixelatul Mr.Tavycu Diasz Alex91™ majestiK ilie_93 dany2000 Jizzy graurel Costi Vlad Andrei Taz 313 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Roxxxy
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 14 Aug - 8:26 | |
| - caramida a scris:
- Nick-ul tau:Andreuu
Nick-ul celui reclamat:Roxxxy Descriere:AFK pe taxi se ascundea mai sus un pic de cnn intre casa si boscheti sa nu o vada nimeni timp cat in HQ 0 TAXI toata ziua am alergat dupa taxi Karina draga te rog spune-i lu Dev cu cuvinetele tale cata activitate ai 0 si cata grija ai de companie 0 . Dovezi (Screnshot / Video):http://postimg.org/image/sqke7iyc7/ Am stat doar un minut.Ma sunase cineva si trebuia urgent sa ii raspund.Daca stau o ora da ma.Dar nu pentru 1 minut.!!! | |
|
| |
Dr.X.
| Subiect: Plangere Ciupix Sam 16 Aug - 17:45 | |
| Nick-ul tau: Dr.X Nick-ul celui reclamat: Ciupix Descriere: Merge cu fare 10000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Caffe
Mesaje : 248 Data de inscriere : 14/05/2014 Varsta : 53 Localizare : Acasa la manuela.
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 17 Aug - 17:42 | |
| Nick-ul tau: DonCaffe Nick-ul celui reclamat: Roxxxy Descriere: Pune fare 10k la fiecare 14 secunde. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
[VIP]Edwin
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 17 Aug - 19:07 | |
| Nick-ul tau:Bob@rU Nick-ul celui reclamat:Roxxxy Descriere:/fare 10000,ceaw. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
csm
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 17 Aug - 20:54 | |
| Nick-ul tau:M.CsM Nick-ul celui reclamat:Roxxxy Descriere:are fare de 10 000 lei Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Malfoy
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 18 Aug - 7:21 | |
| Nick-ul tau:Malfoy Nick-ul celui reclamat: Roxxxy Descriere: Pune taxa de 10k aproape de ora 9, ma pacaleste sa intru in taxi ca o sa ajut cu ceva, dar ea fuge cu mine si cand ii spun ca ii dau post da /q Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
karina_0306
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 18 Aug - 16:53 | |
| Roxxxy-DEMISA (Daca mai vrei sa intri mai fa o cerere) (Ca am loc) | |
|
| |
AlcatrazO_o
Mesaje : 57 Data de inscriere : 03/08/2014 Varsta : 30 Localizare : Barlad
| Subiect: Reclamatie Roxxxy Mar 19 Aug - 7:23 | |
| Nick-ul tau:DomnPablo Nick-ul celui reclamat:Roxxxy Descriere: a spus ca vrea licente si sa mergem la atm sa imi dea banii , spunand ca nu are fare ...am intrat si avea fare 10k si nu puteam iesi i-am spus sa opreasca sa ma dau jos sau daca nu ii fac post Dovezi (Screnshot / Video): ss [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ps: Daca a fost demisa odata de ce o mai bagi inpoi? Vreau sa se aplice o sanctiune pe masura stiind ca a mai avut antecedente !! | |
|
| |
bLowNeD
| Subiect: Plangere KroSS Lun 1 Sept - 22:01 | |
| Nick-ul tau:bLowNeD Nick-ul celui reclamat:KroSS Descriere:Ii un ratat nici nu are fata de taxi pune fare 2000 si dupa mareste la 10k milog n-am ce zice+ca nu stia unde e insula 2 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
RyouKO..
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 1 Sept - 22:13 | |
| In primu rand nici nu ti.am pus 10k fare,unde e poza cu 10k?si in primu rand nu aveam benzina ti.am si zis dar nu ai facut poza.sall | |
|
| |
Conner
Mesaje : 792 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Tg.Jiu
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 2 Sept - 8:13 | |
| KroSS-Nu primeste nimic, avand in vedere ca esti nou o sa fiu mai îngăduitor cu tine. PS:Nopatea este 2k FARE | |
|
| |
firicel123
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 2 Sept - 18:08 | |
| Nick-ul tau:Clau_sl Nick-ul celui reclamat:vladb2001 Descriere:imi ia fare eu fiind colegul lui Dovezi (Screnshot / Video):https://2img.net/h/oi62.tinypic.com/2s9rd02.png[/IMG] | |
|
| |
Conner
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 3 Sept - 8:15 | |
| Vladb2001 nu mai face parte din Taxi Company | |
|
| |
firicel123
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 3 Sept - 11:01 | |
| Nick-ul tau:Clau_sl Nick-ul celui reclamat:Zeus_16 Descriere:imi da fare fiind colegul lui Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Conner
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 3 Sept - 11:08 | |
| Daca te urci la om in taxi cand are fare si faci post ce mai vrei, mai bine te-ai concentra pe comenzi Zeus_16-Nu primeste nimic | |
|
| |
Kent8u
Mesaje : 14 Data de inscriere : 24/08/2014 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 8 Sept - 20:28 | |
| Nick-ul tau: HeightenX Nick-ul celui reclamat: Globall2014 Descriere: Nu respecta regulile si mai si vorbeste urat! Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Multumesc! | |
|
| |
Repar
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 8 Sept - 20:35 | |
| Nick-ul tau:Repar Nick-ul celui reclamat:Globall2014 Descriere:Vb urat/Se da mare Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ce e limbajul ista? | |
|
| |
DaleKa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 07/08/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 8 Sept - 22:54 | |
| - Repar a scris:
- Nick-ul tau:Repar
Nick-ul celui reclamat:Globall2014 Descriere:Vb urat/Se da mare Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; https://i.imgur.com/HM7PZ4H.png Ce e limbajul ista? Conner eu am incercat sa vorbesc cu el dar nu prea ai cu cine sa te intelegi,i-am explicat cum sta treaba nu vrea sa ia nimic in considerare a zis ca el nu vrea sa invete sau sa ia lectii. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3x fw merita,ocupa locul degeaba in taxi. | |
|
| |
[VIP]Globall[69]
Mesaje : 501 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 1:50 | |
| - DaleKa a scris:
- Repar a scris:
- Nick-ul tau:Repar
Nick-ul celui reclamat:Globall2014 Descriere:Vb urat/Se da mare Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; https://i.imgur.com/HM7PZ4H.png Ce e limbajul ista? Conner eu am incercat sa vorbesc cu el dar nu prea ai cu cine sa te intelegi,i-am explicat cum sta treaba nu vrea sa ia nimic in considerare a zis ca el nu vrea sa invete sau sa ia lectii. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3x fw merita,ocupa locul degeaba in taxi. Copilu! astia doi buti care au facut post nu inteleg ce le-am zis deaia tot am vb asa si tu dispari cu rank-ul tau cu tot! | |
|
| |
DaleKa
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 8:40 | |
| Auzi ma tu chiar ma scoti din minti,tu pana la urma de ce #$^ ai venit in taxi?Sa te lauzi cu levelul tau si ca ai mai fost?Ma doare fix in pl de tine si de lvl tau ma ! | |
|
| |
Conner
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 9:47 | |
| 1-Nu se vorbeste asa 2-Te-am bagat pentru ca am crezut ca esti activ nu sa te certi cu membrii Poti sa te superi si sa faci ce vrei deocamdata esti intr-un colectiv si trebuie sa te comporti ca atare Deci:Globall2014-1X Avertisment verbal mai o data si te demit | |
|
| |
Repar
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 11:25 | |
| Nick-ul tau:Repar Nick-ul celui reclamat:Globall2014 Descriere:Vb urat/Se da mare Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iara a inceput?Demite-l odata | |
|
| |
Whiteman
Mesaje : 908 Data de inscriere : 09/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 11:33 | |
| Globall asta chiar se da mare rahatel , nu stiu ce o fii in capul lui , dar asta ar trebuii sa se duca in Mechanic | |
|
| |
DaleKa
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 11:46 | |
| Conner uite inca o poza acum recent facuta ! Cu acelasi individ. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Clawuu.
Mesaje : 295 Data de inscriere : 12/01/2014 Localizare : Brăila
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 9 Sept - 21:47 | |
| Nick-ul tau: Clawuu. Nick-ul celui reclamat: HeightenX Descriere: AFK pe taxi, inafara HQ-ului. Dovezi (Screnshot / Video):[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Reclamatii | |
|