| Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
|
+115Turbatu EkZ. Shayk DDC.BMW98 M0ldovan.xD DoRiNNN TriX JoN. Kazan. FlorentinoGPL[X] FenomeN TOX. An0 xSrY TheMask SoiMaR #฿₦₩ IvAnGeani. Geogeo123 RoliX ShoGun Lucifex FlorentinoGPL KObra[7] Sicutza -Alexander- Lamaitza Kal El TzaTziKi FaNaTiK112 PabloEscobar Ryan Jonathan Mr.YrY Jax <:SiNedD:> Kingston..=]] Florin Dosan Stifler FreNzY :) Tw[i]x_X NewStar JustTwist.3 Shark MysTeRio. JustTwist.2 PuNcTu Nirolf. UpyZdupy Ionut_Georgian RaDu^ Mr.Andrew DaNni xRay FaNaTiK93 Deian Respectul™ Ionut. YoYo+ Valet :"> DeNnys American™ Puyu Ema Twilight25 _D3N1O_. DoNy rLdpr0baCk. Dev Dr.X. _D3N1O_ Roshaa stefyTn pregory onixxx laurandrei01 Dr.X floMx. ®√ DarkBoy ZooMleSs. †®† Skip bloNNNdu13 ZooMleSs. ® [V.I.P]AleXx Pandelik20 RaduxD1 destinul cristi13 vagabontu_boss Bebutzu Puma Alex91™ KeyserSöze ruh DeagleShot k4Zzk4Zz NewStyle™ xXLaurentiuXx Deliric1™ JackSpw ZARA™ *Ady.C* ©uffe™ Katz J YoLo TomMy RedStar ™Pandele™ k4Zz ;X Junior-bv Dest23 STAR Akro mertz100 Taz 119 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Sam 19 Iul - 17:59 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 20 Iul - 11:18 | |
| BlaDeRuNNeR = A trecut Testele! Dosan.Florin = Picat la teste nu cunoaște absolut nimic, rămâne la decizia ta! K1LL3R = A trecut testele! | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 20 Iul - 12:45 | |
| Frenzy = A trecut Testele! | |
|
| |
Florin Dosan
Mesaje : 54 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Dubai
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 20 Iul - 13:04 | |
| [quote="PuNcTu"]BlaDeRuNNeR = A trecut Testele! Dosan.Florin = Picat la teste nu cunoaște absolut nimic, rămâne la decizia ta! K1LL3R = A trecut testele![/quot n-am stiut cateva comenzi si la wanted... , acuma ce vrea Fratzi , asta e | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 20 Iul - 13:11 | |
| - FrN a scris:
- PuNcTu a scris:
- BlaDeRuNNeR = A trecut Testele!
Dosan.Florin = Picat la teste nu cunoaște absolut nimic, rămâne la decizia ta! K1LL3R = A trecut testele![/quot n-am stiut cateva comenzi si la wanted... , acuma ce vrea Fratzi , asta e N-ai știut nimic nu mă face să incarc SS degeaba să-ți arăt ție că n-ai știut nimic! | |
|
| |
Florin Dosan
Mesaje : 54 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Dubai
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 20 Iul - 13:23 | |
| - PuNcTu a scris:
- FrN a scris:
- PuNcTu a scris:
- BlaDeRuNNeR = A trecut Testele!
Dosan.Florin = Picat la teste nu cunoaște absolut nimic, rămâne la decizia ta! K1LL3R = A trecut testele![/quot n-am stiut cateva comenzi si la wanted... , acuma ce vrea Fratzi , asta e N-ai știut nimic nu mă face să incarc SS degeaba să-ți arăt ție că n-ai știut nimic! Poti sa pui , acuma fapta e consumata ) | |
|
| |
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Dum 20 Iul - 13:24 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| |
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
FratziWear
| |
| |
PuNcTu
| |
| |
FratziWear
| |
| |
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 21 Iul - 14:16 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 21 Iul - 14:30 | |
| - SaMp.Frenzy a scris:
- FratziWear a scris:
- De vreo 2-3 saptamani incoace, am numa' recruti cretini...
Unde-s Playerii de erau odinioara, aia care abia aveau o plangere la saptamana ?
Cu astia de sunt acum, fac ciorba de RECLAMATII, asa ceva n-am vazut in viata mea... Ai dreptate , s-au dus vremurile de acu un an . Atunci erau 1 , 2 codati , acu toata lumea se cearta ca unu are cod ca altu n-are si tot asa . Inainte era mertz100 admin , aveam ogramada de prieteni , acum toata lumea se cearta din ce-l mai mic motiv ..
Este vorba de cu totu alt ceva, nu de coduri și altele, apropo vei fi demis și interdictie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 21 Iul - 14:45 | |
| - SaMp.Frenzy a scris:
- FratziWear a scris:
Unde-s Playerii de erau odinioara, aia care abia aveau o plangere la saptamana ?
Cu astia de sunt acum, fac ciorba de RECLAMATII, asa ceva n-am vazut in viata mea... Ai dreptate , s-au dus vremurile de acu un an . Atunci erau 1 , 2 codati , acu toata lumea se cearta ca unu are cod ca altu n-are si tot asa . Inainte era mertz100 admin , aveam ogramada de prieteni , acum toata lumea se cearta din ce-l mai mic motiv .. Prietene, la ce ma refeream eu, mertz100 nici nu era admin, era in SI... Iar toti prietenii aia de care zici tu, erau doar ca erai mai apropiat de el si toti il pupau in fundulet pentru gradul pe care il detinea. Asa ca... CHILL. | |
|
| |
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 21 Iul - 15:06 | |
| - PuNcTu a scris:
- SaMp.Frenzy a scris:
- FratziWear a scris:
Cu astia de sunt acum, fac ciorba de RECLAMATII, asa ceva n-am vazut in viata mea... Ai dreptate , s-au dus vremurile de acu un an . Atunci erau 1 , 2 codati , acu toata lumea se cearta ca unu are cod ca altu n-are si tot asa . Inainte era mertz100 admin , aveam ogramada de prieteni , acum toata lumea se cearta din ce-l mai mic motiv ..
Este vorba de cu totu alt ceva, nu de coduri și altele, apropo vei fi demis și interdictie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu cred ca voi fi demis , nu se vede clar ca am facut db , insa ala va primi ban pt cleo
| |
|
| |
Kingston..=]]
Mesaje : 56 Data de inscriere : 07/07/2014 Varsta : 25 Localizare : In gradina si sub pamant
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Lun 21 Iul - 16:42 | |
| - SaMp.Frenzy a scris:
- PuNcTu a scris:
- SaMp.Frenzy a scris:
- FratziWear a scris:
Este vorba de cu totu alt ceva, nu de coduri și altele, apropo vei fi demis și interdictie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu cred ca voi fi demis , nu se vede clar ca am facut db , insa ala va primi ban pt cleo
Nu e cleo e o comanda /dl | |
|
| |
| |
| |
FratziWear
| |
| |
PuNcTu
| |
| |
FratziWear
| |
| |
PuNcTu
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 23 Iul - 1:13 | |
| | |
|
| |
PuNcTu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 23 Iul - 1:16 | |
| | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii Mier 23 Iul - 1:18 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Discutii | |
|