| Taxi Company - Reclamatii | |
|
+309yAKO2508 Tavy123 Hubba DeLux. <3 MisterM Tanu` ShiF7 hitman5004 jekemada M0ldovan.xD Biannca Abii NexTsHooT. #Rob3rt Lucenzo YoAleX GuN* Pisicutza. Throneful cerbul33 TriX Andr3y. .Andrey. Kal El Alex_Berzeus angel_lemon Jamie_Foxx SanSukar nikulcea onixxx Bogdan Andrei Silvestru carnivoru piticuu93 PQF M.Cs-M :( ionutu2000 AdrianoGPL Mihai Alexutu GunGame ScoobyDoo E Q U I N O X ∆√Π FreeZen424 Ciupix Whiteman DaleKa Repar Kent8u firicel123 Conner RyouKO.. bLowNeD AlcatrazO_o Malfoy [VIP]Edwin Caffe Dr.X. Roxxxy karina_0306 Ionut_Georgian Mr.YrY RaDu^ csm Dev xSecret piticel93 Stifler 灺THEC状 Crazy_Boy Jerome99 Poc All3x xTiti ProjectX Th3Alex Rayga giemsirapper DaNni Jane_Bank piticu. nykolasghimi Arty1 [VIP]Globall[69] SoiMaR w1NNdoW DarkBallz CriticalStrike hArTa VictorSchiesser UniV3rSaL_ UrS Rob90 xOxyGeNx DualCore AlPacino LOL FreNzY :) IvAnGeani10 HoriHori FlorentinoGPL AnTonia_ FaNaTiK93 mvppopular112 SkinU CristiPatrutiu [RO]KillerB0y ThUnTeR. Mihai95 Redsnk Katara96 bnzzz[x] DariusDD bogdy69 fMx.™ DunGEOn10 todescudacu TophMicutza15 FaNaTiK21 Cata213 nou k3noxis2 Black_N_White LikEe Royal Kush JustTwist intensuu Maryus_Alexandru^_^ Dr@g0N Diasz, Alex_james _D3N1O_. bo28bo Jerome martini112 -Mr.[DrG]* SMRRRRRR ! CosminDrop Mihai_RodriughezFCP |Mistery_X| Shift.2 BumBaCus2 Clawuu. DeYu2 GeorgianaGrati MR.CabroN #SELFIE alexutz112 Klau4Love DeLuz :D BruJah ChoiCe heisenberg01 Gheorghe. AleXanDru :) _D3N1O_ se7en.1 terraa Klau LeXu$s™ Valet :"> DeNyS_Ell Mr.Dodo evilseph98 ☺TiMY♠♥☻☺♦○○♠♦▌╓l▲ SmekeruuProblem DonQpy Timy FaBy98 @tr3kill3r@ Mr.DDS Dm.X! #Doddy.™
DaryL Mr.andy rLdpr0baCk. DoTs √√ omfgz0r. Cris <3 Agaricy. MsT. NessCaffe-> assasin1 Sergyu229 portughezu gimmevisual Vic™ VPeRB 0mFg[z0r]- Fredd.Krueger MishuleTz Christian92 madutza18_mada laurandrei01 [BS]SeRgIu nicubolisoi Goody the_man. MasterCars[C.I.P] mysterio9 Craioveanu Elian Sp00n Thesal Markeloff AronX eXecuTioN ViKz. bloNNNdu13 Mr.uLTimATe Robertnecula good2goo MishuY Kriteck Temp0 Rico.2 Dan_Y vladutu UN1Qu3 Millo.RaDd kLoNd[x] SkyPppEr ReaSon4Love x3n0 Alin305 []NemeSyS.[] marius_adrian ClinT.™ Newlink12. LeTaL. Sasuke_Uchiha EnZonE Garey Cristi007. mister_cry tacsifac ™Florea 0mFg[z0r].. The Law ;) DrAgU foreversummer Fredd_Krueger dRiNNNkeR™ SaBb El ShaaRawy LaRkiNNN KingMagic Seby. The GaMe ameditanul poweRGamePro Jùηίöя ⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚ ClaudiUUU InsaNezoR7 wanted andu.x sinedd Puma DiselR Dinu_George Mr.Ady JoKeRaSh Schipy VD777 m4rian xWAsy cataalex1010 gabytzu18 GoraNNNN casca_valu Larisa1997 kapetanos123 MefX. ™ ZARA™ Alexandru321 Don_Rauul Marian1218 yAk. Diasz. summers DnK.(Spargo) LeR adydark03 Kry [V.I.P]Carbon NewBoy sigismunts diasz21 andrey10 ™OuTsHooT™ LooL Ady2012 cascavalu TomMy M@tei Thefr0zeN Pixelatul Mr.Tavycu Diasz Alex91™ majestiK ilie_93 dany2000 Jizzy graurel Costi Vlad Andrei Taz 313 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ameditanul
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 5 Mai - 14:21 | |
| - Taz a scris:
- Nick-ul tau:ThEaMaZiNGMaN
Nick-ul celui reclamat:xcosmyn Descriere:da la orele 14 cu 5k Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
The GaMe
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 5 Mai - 14:57 | |
| Invata ma drecu sa faci o plangere cum trebuie . Unde e poza ca io nu o vad | |
|
| |
Seby.
| |
| |
ClaudiUUU
Mesaje : 587 Data de inscriere : 11/04/2013 Varsta : 29 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 5 Mai - 15:16 | |
| - ameditanul a scris:
- Taz a scris:
Nick-ul celui reclamat:xcosmyn Descriere:da la orele 14 cu 5k Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] TREBUIA sa faci ss cand erai in taxi nu cand esti afara,asa poate toata lumea sa se plimbe de 10k si sa zica ca o pus fare 5k | |
|
| |
ClaudiUUU
Mesaje : 587 Data de inscriere : 11/04/2013 Varsta : 29 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 5 Mai - 15:17 | |
| - ameditanul a scris:
- Taz a scris:
Nick-ul celui reclamat:xcosmyn Descriere:da la orele 14 cu 5k Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] TREBUIA sa faci ss cand erai in taxi nu cand esti afara,asa poate toata lumea sa se plimbe de 10k si sa zica ca o pus fare 5k | |
|
| |
⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚
Mesaje : 916 Data de inscriere : 14/04/2013 Localizare : Roman , Jud. Neamt
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 5 Mai - 15:22 | |
| Se vede in poza ca scrie You paid 5000 lei to taxi Driver , deci clar ai avut /fare 5000 | |
|
| |
KingMagic
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 6 Mai - 12:24 | |
| Nick-ul tau: KingMagic Nick-ul celui reclamat: cristi77 Descriere: Am chemat taxiul in port si am spus sa ne duca la 'respawn'. Dupa ce am pierdut initial vremea prin estul orasului i-am spus sa se grabeasca si am ajuns in locul obsevat in poza. Acolo ne-a intrebat "unde e asta?" si noi atunci am decis sa parasim taxiul. Eu zic ca ar trebui luate masuri. Un taximetrist nu trebuie sa profite de un jucator si in primul rand ar trebui sa cunoasca locurile esentiale. Martor: DrMrG Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
ClaudiUUU
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 6 Mai - 14:36 | |
| - KingMagic a scris:
- Nick-ul tau: KingMagic
Nick-ul celui reclamat: cristi77 Descriere: Am chemat taxiul in port si am spus sa ne duca la 'respawn'. Dupa ce am pierdut initial vremea prin estul orasului i-am spus sa se grabeasca si am ajuns in locul obsevat in poza. Acolo ne-a intrebat "unde e asta?" si noi atunci am decis sa parasim taxiul. Eu zic ca ar trebui luate masuri. Un taximetrist nu trebuie sa profite de un jucator si in primul rand ar trebui sa cunoasca locurile esentiale. Martor: DrMrG Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Corect. Cand am dat testele cu el am zis ca le-a piicat. | |
|
| |
LaRkiNNN
Mesaje : 52 Data de inscriere : 31/03/2013 Varsta : 27 Localizare : HR Toplita
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 13 Mai - 19:40 | |
| Nick-ul tau: LaRkiNNN Nick-ul celui reclamat: MituuMituu Descriere: Insulta colegii si n-are pic de respect fata de ei. Se vede ca nu a citit regulamentul si nu e in stare sa indeplineasca conditiile acestei factiuni. Martor: cristi77 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
ClaudiUUU
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 13 Mai - 19:43 | |
| Nick-ul tau:ClaudiUU Nick-ul celui reclamat:MituuMituu Descriere:am rugat sa vina cineva la alexis dupa mine iar acel specimen ca ,coleg nu-i pot spune pune, zice ca el ii si cu itentie a pus fare 5000lei iar dupa ce am urcat mia dat /eject se vede si in ss.Inainte de aceeasta vorbea cu un limbaj vulgar si el si Tanto dar nu am facut ss ,iar martori sunt resetul colegilor, LarKKin Cristi77 smash .Un simplu demis nu ii destul pt aceste specimene. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
KingMagic
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 18 Mai - 10:22 | |
| Nick-ul tau: DrMrG Nick-ul celui reclamat: [Sky]_DangeR Descriere: Desi nu este cea mai clara fotografie, ne putem da seama dintru-n calcul matematic ca normal trebuie sa platesc ori 4800, ori 5100 la un drum mai lung {taxa fiind de 300 ziua}. A pus taxa de 5000 cand nu am fost atent. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
LaRkiNNN
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Sam 18 Mai - 19:03 | |
| Nick-ul tau: LaRkiNNN Nick-ul celui reclamat: [UNN]_ReaLL... Descriere: A pus taxa 5k!!! Se vede in ss cat e ceasul si apare acolo in dreapta tot. [M-a blocat acolo sa ia la bani...] Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S.: Popun sa fie sanctionat drastic, nu numai fwarn! | |
|
| |
El ShaaRawy
Mesaje : 10 Data de inscriere : 18/05/2013 Varsta : 29 Localizare : New York
| |
| |
El ShaaRawy
Mesaje : 10 Data de inscriere : 18/05/2013 Varsta : 29 Localizare : New York
| |
| |
SaBb
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 20 Mai - 9:19 | |
| - El ShaaRawy a scris:
- Nick-ul tau:GxL
Nick-ul celui reclamat:[Unn]ReaLL... Descriere: Ma ia cu taxi de la cnn pana pe plaje cu 5k pe 15 secunde Martor:ss Dovezi:http: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Unn]ReaLL...- Fwarn | |
|
| |
SaBb
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Lun 20 Mai - 9:21 | |
| - ClaudiUUU a scris:
- Nick-ul tau:ClaudiUU
Nick-ul celui reclamat:MituuMituu Descriere:am rugat sa vina cineva la alexis dupa mine iar acel specimen ca ,coleg nu-i pot spune pune, zice ca el ii si cu itentie a pus fare 5000lei iar dupa ce am urcat mia dat /eject se vede si in ss.Inainte de aceeasta vorbea cu un limbaj vulgar si el si Tanto dar nu am facut ss ,iar martori sunt resetul colegilor, LarKKin Cristi77 smash .Un simplu demis nu ii destul pt aceste specimene. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] MituuMituu- Demis | |
|
| |
LaRkiNNN
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 26 Mai - 15:24 | |
| Nick-ul tau: LaRkiNNN Nick-ul celui reclamat: AllexD37 Descriere: Imi ia taxiul si apoi injura. Martor: SS Dovezi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SaBb
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mier 29 Mai - 16:10 | |
| - LaRkiNNN a scris:
- Nick-ul tau: LaRkiNNN
Nick-ul celui reclamat: AllexD37 Descriere: Imi ia taxiul si apoi injura. Martor: SS Dovezi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E demis... | |
|
| |
dRiNNNkeR™
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Vin 31 Mai - 9:49 | |
| Nick-ul tau:dRiNNNkeR Nick-ul celui reclamat:k3n[N]z0r Descriere:A pus taxa 1000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SaBb
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Vin 31 Mai - 10:27 | |
| - dRiNNNkeR™ a scris:
- Nick-ul tau:dRiNNNkeR
Nick-ul celui reclamat:k3n[N]z0r Descriere:A pus taxa 1000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] k3n[N]z0r-Fwarn | |
|
| |
Fredd_Krueger
Mesaje : 380 Data de inscriere : 21/02/2013 Varsta : 30 Localizare : Judetul Giurgiu
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Joi 6 Iun - 16:31 | |
| Nick-ul tau:Fredd_Krueger Nick-ul celui reclamat:q_INFERNAL_p Descriere:I-am spus sa ma duca pe insula 2 si ma dus pe nu stiu unde,ca nu stia unde e insula. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
foreversummer
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Vin 7 Iun - 13:10 | |
| Nick-ul tau:ForeverSummer Nick-ul celui reclamat:SmoKKeR Descriere:A pus fare 300-500-1000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
SaBb
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 9 Iun - 17:19 | |
| - Fredd_Krueger a scris:
- Nick-ul tau:Fredd_Krueger
Nick-ul celui reclamat:q_INFERNAL_p Descriere:I-am spus sa ma duca pe insula 2 si ma dus pe nu stiu unde,ca nu stia unde e insula. Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] q_INFERNAL_p-Fwarn!Daca nu inveti harta,vei fi DEMIS! | |
|
| |
SaBb
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Dum 9 Iun - 17:21 | |
| - foreversummer a scris:
- Nick-ul tau:ForeverSummer
Nick-ul celui reclamat:SmoKKeR Descriere:A pus fare 300-500-1000 Dovezi (Screnshot / Video): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] SmoKKeR Fwarn,Next Uninvite!300 ziua ,500 seara. | |
|
| |
DrAgU
Mesaje : 99 Data de inscriere : 27/05/2013 Varsta : 27 Localizare : Acasa ;)
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii Mar 11 Iun - 15:23 | |
| Nick-ul tau:xDannyx Nick-ul celui reclamat: Deeko Descriere:Ma injura prin /f! Am si martori: (Woozzy) Dovezi (Screnshot / Video):https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/203/samp007oo.png/ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Reclamatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Reclamatii | |
|