| Taxi Company - Aplicatii | |
|
+256Dj.aLez SeMMaKa<3 ioonion TheDarckMan Daniel_Navarro BoboCU. linux115 XxCostyxX **bYzZ** Breeveld™ HeX. MasterCars. Don3kz Deian SheeP01 Dumitru_Frunza alexandre Albert_Pinguin xOkapy andretry xela xxldan RaDu^ banana55 Don.Ady:) Cristian_GAB AvioN. Se[N]z0R ShiF7 Tavy123 DeLux. <3 ReallyTheDreamer GaNtZaA Moldovan TheBesT. Hubba MisterM wall88 FuriaNeagra 7up. TheGenius. [S][A][Z]Alin Albertdrok cosmnnbde Stoica001 iuly #dRiNNNkeR Mihai Alexutu Rac95 esc Mary.A Mihai50 -Mr.[DrG]* ScoobyDoo [Boss]Casian Hobbs All.Trap.MusicxD Kazp0ren Fllow08™ Gavial28 NewStar Sharp.Slapy VaSsY No_BoY Ebboy DeNnis. EkZ. pallmall cojo_bordura Justinz0r23 jekemada pitic93 #฿₦₩ Veyron LeR CriticalStrike avatar Boy$tar RazzRazzor Lileepink AmzaPellea Clau.Claudelu hitman5004 NexTsHooT. f0k BurN_DEVIL Dragos01 Azpahel razvan1234 BioToXine Cristian09 abcdef Fabi AlexDragnea Respectul™ Lucian Ionut>7 *RefleX* Flavius_Tira Damian P3TR3A Abii S1LeNnT Master.W AndResoiu. claudiuneagoe303 Ciupix Oxford11 BoraN CEDRY2K. Tanu` Miihai DoNy Mr.YrY MonsterEnergy99 kata200 Alexander Zha0 BlackyBoy Mr.Andrew2 Pisicutza. mafiotul98 GuN* kLonD[K] xFloriNx anndy22 Thor Whiteman paulvrajeala Mr..NewMix SoiMaR Throneful pistruiatul AlecsD -BaRrY danysan11 Lucenzo dan.adrian.robert FrenZy:) Dragos.Andrei04 thepelte rLdpr0baCk. YoAleX Mihai_RodriughezFCP Ionut3 RAU. Alex.G Ionelutzzu Mihaita95 kidz0r Bogdan Andrei yAKO2508 Mihui Andrei RoberT01 SubZer0 AugustinDJ xeno E Q U I N O X ∆√Π TriX MaximiNoo Biannca MrDunh1ll cuzdy [VIP]Carbon. SyS kyvy298 WoW. xD Catalin_S NuS. Jr Ovidiu25 alin.rob Anonymus96 Mr. Alex Katara96 k3nnY.. TophMicutza15 Zzagro0 <> piticuu93 Profarm ZeLow advanceDD gauss Andr3y. M0ldovan.xD tequila Nedyx. H3aDsHoT robiboss1 TwoPack Nobalis VictorSchiesser *blaCkmen* knd Andrei125 #KanThoS marian98 ZMK qDeeea MsT FreNzY :) TheMask mertz100 Kazan. ReneD RoKheRita. DeLicio Fatal RoliX TrustMe karina_0306 GunGame Poc LOL Maman26 TheProEazy EdyZone2000 DealerCar vladb2001 -Alexander- Smiles_Mars SeRioX Gluckliches Bruno2 NessCaffe-> #Rob3rt RaulMadeira SparKY Tavy_Berzeus laurandrei01 Thegamers89 Kal El Alex_Berzeus SlyMan Loss Dracula F0r3st.. cosmin_bogdan L@D constantinmarius DEN TzaTziKi StarLeXus R.So Mister1 BabaSexy Luck. morga02 Dan_Y Fl@sH rusu.geani Ne0.Ne0 catalinboos Conner DNS1337 Geogeo123 Dev 260 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 29 Ian - 15:16 | |
| Razvan1234 - Acceptat pentru teste. | |
|
| |
Tanu`
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 16:45 | |
| Nick: TabyBoy Level (level 5 minim): 10 Prenume: Alexandru Varsta reala: 17 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Service Mechanic De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca imi place sa transport oamenii si sa-i ajut sa ajunga la anumite destinatii. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transportul oamenilor la anumite destinatii. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da! | |
|
| |
7up.
| Nick:TheWolverine Level (level 5 minim):5 Prenume:florin Varsta reala:17 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:school instructor De ce vrei sa intri in Taxi Company:ca sai ajut pe ceilalti jucatori Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:cu /fare mai exact transportam persoane cara sunt pe jos etc... Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
Azpahel
| Nick: Manuu Level (level 5 minim): 22 Prenume: Emanuel Varsta reala: 17 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: the corleone family De ce vrei sa intri in Taxi Company: imi place sa ma plimb prin oras si daca tot stau degeaba de ce nu? Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: transport payeri. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: desigur | |
|
| |
Dragos01
Mesaje : 509 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 25 Localizare : unknown
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 16:51 | |
| Nick:Dragos01 LEVEL (level 5 minim):27 Prenume:Dragos Varsta reala:16 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Corle De ce vrei sa intri in Taxi Company:pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune:)) Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:droguri Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Cred | |
|
| |
BurN_DEVIL
| Subiect: Aplicatie Dekciw Dum 1 Feb - 16:59 | |
| Nick: Dekciw Level (level 5 minim): 6 Prenume: Filip Varsta reala: 15 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: nu mi se salveaza poza prin f8 /check Factiunea anterioara: S.I. De ce vrei sa intri in Taxi Company: e jmk , imi place sa conduc , etc. etc Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: cu taxi Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
f0k
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 17:06 | |
| Nick: JuNNkie Level (level 5 minim): 5 Prenume:Andy Varsta reala: 15 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in Taxi Company: Transport Playerii Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transport playerii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
yAKO2508
Mesaje : 75 Data de inscriere : 22/12/2014 Varsta : 53 Localizare : nu stiu ce sa scriu aici, cine imi cpune?
| Subiect: cea mai tare factiune Dum 1 Feb - 17:10 | |
| Nick:yAKO2508 Level (level 5 minim):10 Prenume:Andrei Varsta reala:13 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: https://imgur.com/eUEW9t9 Factiunea anterioara:-- De ce vrei sa intri in Taxi Company:pt ca am vazut ca multi taximetristi nu sunt activi Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:el se ocupa cu transportul playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 17:34 | |
| Dragos01 - Acceptat! Manuu - Acceptat! TheWolverine - Acceptat! TabyBoy - Acceptat! | |
|
| |
NexTsHooT.
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 20:26 | |
| Nick:NexTsHooT. Level (level 5 minim):5 aproape 6 Prenume:Cosmin Varsta reala:19 Sex (masculin / feminin):M. Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Imi place foarte mult si nu imi place sa stau degeaba. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:/fare Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Alex.G
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 20:29 | |
| Nick:DeeJayS Level (level 5 minim):75 Prenume:Alexandru Varsta reala:23 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Taxu De ce vrei sa intri in Taxi Company:Imi place Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Taximetrie,transport persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 1 Feb - 20:32 | |
| DeeJayS - Acceptat. NexTsHooT. - Acceptat. | |
|
| |
hitman5004
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:41 | |
| Nick: iDe Level (level 5 minim): 5 Prenume: Edi Varsta reala: 17 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Nu am avut De ce vrei sa intri in Taxi Company: Deoarece imi place aceasta factiune , imi place sa conduc foarte mult si sa duc persoanele la destinatie Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transportul de persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da
Ultima editare efectuata de catre hitman5004 in Mier 4 Feb - 22:44, editata de 1 ori | |
|
| |
Azpahel
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:42 | |
| Nick: Manuu Level (level 5 minim): 22 Prenume: Emanuel Varsta reala: 18 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Taxy compani De ce vrei sa intri in Taxi Company: Imi place foarte mult . Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transport playeri la destinatia dorita . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da desigur | |
|
| |
Clau.Claudelu
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:43 | |
| Nick:Clau Level (level 5 minim):6 Prenume:Claudiu Varsta reala:23 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:- De ce vrei sa intri in Taxi Company:Sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport Playerii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
AmzaPellea
Mesaje : 52 Data de inscriere : 07/08/2014 Varsta : 25 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:43 | |
| Nick:AmzaPellea Level (level 5 minim):5 Prenume:Ionut Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:niciuna De ce vrei sa intri in Taxi Company:Deoarece imi place sa ma plimb cu masina si sa ajut playeri sa ajunga in locatile unde au nevoie . Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Cu transportul rapid de personae Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Biannca
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:45 | |
| Nick:Biannca Level (level 5 minim):12 Prenume:Bianca Varsta reala:16 Sex (masculin / feminin):feminin Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/e6wmhmvcf/ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Mechanic Company De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru ca imi place cu ce se ocupa. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Cu transportul playerilor la locul dorit. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Tanu`
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:50 | |
| Nick: TabyBoy Level (level 5 minim): 11 Prenume: Alexandru Varsta reala: 17 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Taxi Company De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca vreau sa ajut oamenii care nu au cu ce sa se deplaseze. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transportul oamenilor fara mijloace de transport. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da. | |
|
| |
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 22:56 | |
| <> Ide - Acceptat. <> Manuu - Acceptat. <> Clau - Acceptat. <> Biannca - Acceptata. <> TabyBoy - Acceptat. <> AmzaPellea - Acceptat.
| |
|
| |
Luck.
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 23:22 | |
| Nick:Luck Level (level 5 minim):22 Prenume:Mihai Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:News reporter De ce vrei sa intri in Taxi Company:imi place sa conduc Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
f0k
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 4 Feb - 23:25 | |
| Nick: JuNNkie Level (level 5 minim): 6 Prenume: Andy Varsta reala: 21 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in Taxi Company: Sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transport playerii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
TwoPack
Mesaje : 31 Data de inscriere : 07/12/2013 Localizare : Pitesti
| Subiect: Cerere Alex_EpsiloN Joi 5 Feb - 0:04 | |
| Nick:Alex_EpsiloN Level (level 5 minim):16 Prenume:Alex Varsta reala:17 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Mechanic Company De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru a ajuta playeri Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transportul playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Desigur | |
|
| |
Alex_Berzeus
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 5 Feb - 0:05 | |
| Nick: Alex_Berzeus Level (level 5 minim):16 Prenume:Alexandru Varsta reala: 14 ani Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Factiunea anterioara: The Stracci Family De ce vrei sa intri in Taxi Company: Este o factiune pasnica si imi place. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:transport persoane ( fare ) Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 5 Feb - 0:25 | |
| <> Luck - Acceptat. <> JuNNkie - Acceptat. <> Alex_EpsiloN - Acceptat. <> Alex_Berzeus - Acceptat.
| |
|
| |
Lileepink
Mesaje : 14 Data de inscriere : 29/03/2014 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 5 Feb - 0:58 | |
| Nick:Lilee Level (level 5 minim):10 Prenume:Lili Varsta reala:20 Sex (masculin / feminin):feminin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:- De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru ca e misto Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:transport persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Aplicatii | |
|