| Taxi Company - Aplicatii | |
|
+256Dj.aLez SeMMaKa<3 ioonion TheDarckMan Daniel_Navarro BoboCU. linux115 XxCostyxX **bYzZ** Breeveld™ HeX. MasterCars. Don3kz Deian SheeP01 Dumitru_Frunza alexandre Albert_Pinguin xOkapy andretry xela xxldan RaDu^ banana55 Don.Ady:) Cristian_GAB AvioN. Se[N]z0R ShiF7 Tavy123 DeLux. <3 ReallyTheDreamer GaNtZaA Moldovan TheBesT. Hubba MisterM wall88 FuriaNeagra 7up. TheGenius. [S][A][Z]Alin Albertdrok cosmnnbde Stoica001 iuly #dRiNNNkeR Mihai Alexutu Rac95 esc Mary.A Mihai50 -Mr.[DrG]* ScoobyDoo [Boss]Casian Hobbs All.Trap.MusicxD Kazp0ren Fllow08™ Gavial28 NewStar Sharp.Slapy VaSsY No_BoY Ebboy DeNnis. EkZ. pallmall cojo_bordura Justinz0r23 jekemada pitic93 #฿₦₩ Veyron LeR CriticalStrike avatar Boy$tar RazzRazzor Lileepink AmzaPellea Clau.Claudelu hitman5004 NexTsHooT. f0k BurN_DEVIL Dragos01 Azpahel razvan1234 BioToXine Cristian09 abcdef Fabi AlexDragnea Respectul™ Lucian Ionut>7 *RefleX* Flavius_Tira Damian P3TR3A Abii S1LeNnT Master.W AndResoiu. claudiuneagoe303 Ciupix Oxford11 BoraN CEDRY2K. Tanu` Miihai DoNy Mr.YrY MonsterEnergy99 kata200 Alexander Zha0 BlackyBoy Mr.Andrew2 Pisicutza. mafiotul98 GuN* kLonD[K] xFloriNx anndy22 Thor Whiteman paulvrajeala Mr..NewMix SoiMaR Throneful pistruiatul AlecsD -BaRrY danysan11 Lucenzo dan.adrian.robert FrenZy:) Dragos.Andrei04 thepelte rLdpr0baCk. YoAleX Mihai_RodriughezFCP Ionut3 RAU. Alex.G Ionelutzzu Mihaita95 kidz0r Bogdan Andrei yAKO2508 Mihui Andrei RoberT01 SubZer0 AugustinDJ xeno E Q U I N O X ∆√Π TriX MaximiNoo Biannca MrDunh1ll cuzdy [VIP]Carbon. SyS kyvy298 WoW. xD Catalin_S NuS. Jr Ovidiu25 alin.rob Anonymus96 Mr. Alex Katara96 k3nnY.. TophMicutza15 Zzagro0 <> piticuu93 Profarm ZeLow advanceDD gauss Andr3y. M0ldovan.xD tequila Nedyx. H3aDsHoT robiboss1 TwoPack Nobalis VictorSchiesser *blaCkmen* knd Andrei125 #KanThoS marian98 ZMK qDeeea MsT FreNzY :) TheMask mertz100 Kazan. ReneD RoKheRita. DeLicio Fatal RoliX TrustMe karina_0306 GunGame Poc LOL Maman26 TheProEazy EdyZone2000 DealerCar vladb2001 -Alexander- Smiles_Mars SeRioX Gluckliches Bruno2 NessCaffe-> #Rob3rt RaulMadeira SparKY Tavy_Berzeus laurandrei01 Thegamers89 Kal El Alex_Berzeus SlyMan Loss Dracula F0r3st.. cosmin_bogdan L@D constantinmarius DEN TzaTziKi StarLeXus R.So Mister1 BabaSexy Luck. morga02 Dan_Y Fl@sH rusu.geani Ne0.Ne0 catalinboos Conner DNS1337 Geogeo123 Dev 260 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Lucian Ionut>7
Mesaje : 18 Data de inscriere : 19/01/2015 Varsta : 26 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 14:52 | |
| Nick: i0NutZ.7 Level (level 5 minim): 5 Prenume: Ionut Varsta reala: 16 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company: pentru ca imi place. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Cu transportatul playerilor. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 16:29 | |
| RefleX - Acceptat pentru teste. Oxford - Respins picat la teste. Flavius_Tira - Respins picat la teste. OverLimit - Acceptat pentru teste. i0NutZ.7 - Respins.
Ultima editare efectuata de catre Abii in Lun 26 Ian - 18:20, editata de 1 ori | |
|
| |
Flavius_Tira
Mesaje : 142 Data de inscriere : 15/10/2014 Varsta : 23 Localizare : Chisinau Moldova
| Subiect: Flavius_Tira Lun 26 Ian - 17:01 | |
| Nick:Flavius_Tira Level (level 5 minim):5 Prenume:Tira Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:E interesanta si are un lider bun Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Ajuta alti playeri la care au ramas blocati undeva Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da Acum sunt pregatit mai bine ca niciodata am invatat regulile | |
|
| |
Flavius_Tira
Mesaje : 142 Data de inscriere : 15/10/2014 Varsta : 23 Localizare : Chisinau Moldova
| Subiect: Flavius_Tira Lun 26 Ian - 18:49 | |
| Nick:Flavius_Tira Level (level 5 minim):5 Prenume:Tira Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:E interesanta si are un lider bun Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Ajuta alti playeri la care au ramas blocati undeva Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da Acum sunt pregatit mai bine ca niciodata am invatat regulile | |
|
| |
yAKO2508
Mesaje : 75 Data de inscriere : 22/12/2014 Varsta : 53 Localizare : nu stiu ce sa scriu aici, cine imi cpune?
| |
| |
Lucian Ionut>7
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 19:49 | |
| Nick: i0NutZ.7 Level (level 5 minim): 5 Prenume: Ionut Varsta reala: 16 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company: pentru ca imi place. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Cu transportatul playerilor. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
Respectul™
Mesaje : 180 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 27 Localizare : |Las Vegas|
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 19:51 | |
| Nick:RespectuL Level (level 5 minim):14+ Prenume:Titel Varsta reala:18 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:The yakuza family De ce vrei sa intri in Taxi Company:sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:cu transportul persoanelor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da
| |
|
| |
AlexDragnea
| Subiect: Taxi Company Lun 26 Ian - 19:52 | |
| Nick: SanTa Level (level 5 minim): 10 Prenume: Alex Varsta reala: 15 Sex (masculin / feminin): m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara: CUNEO De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca-mi place ! Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Ajut playerii care vor sa ajunga undeva . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
Poc
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/01/2014 Varsta : 30 Localizare : Campia Turzii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 20:04 | |
| Nick:ClaudiUUU Level (level 5 minim):30 Prenume:Poc Varsta reala:20 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Transport persoane Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Fabi
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 20:12 | |
| Nick:[RnS]Fabby Level (level 5 minim):7 Prenume:Fabritzio Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:civillan De ce vrei sa intri in Taxi Company:sa ajut cat pot de mult Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:duc persoanele unde doresc Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
F0r3st..
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 20:18 | |
| Nick:F0r3st Level (level 5 minim):9 Prenume:Pompi Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: http://postimg.org/image/y7g5jty1l/ Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Transport persoane Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da
| |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 21:06 | |
| RespectuL - Acceptat pentru teste. SanTa - Acceptat pentru teste. ClaudiUUU - Acceptat pentru teste. [RnS]Fabby - Respins. F0r3st - Acceptat pentru teste. | |
|
| |
Lucian Ionut>7
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 21:30 | |
|
| |
yAKO2508
Mesaje : 75 Data de inscriere : 22/12/2014 Varsta : 53 Localizare : nu stiu ce sa scriu aici, cine imi cpune?
| Subiect: asa Lun 26 Ian - 21:49 | |
| Nick:yAKO2508 Level (level 5 minim):8 Prenume:Andrei Varsta reala: 13 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: https://imgur.com/zUkxRKm Factiunea anterioara:---- De ce vrei sa intri in Taxi Company:pentru ca vreau sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: se ocupa cu transportul playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
abcdef
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Lun 26 Ian - 22:18 | |
| Nick: sm0k3r Level (level 5 minim): 15 Prenume: Rrazvan Varsta reala: 19 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: News Reporter De ce vrei sa intri in Taxi Company: asa numa .. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: transport persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
Cristian09
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 0:01 | |
| Nick:Cristian09 Level (level 5 minim):5 Prenume:marius Varsta reala:20 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/jodf9zdlr/ Factiunea anterioara:civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:comenzi pasageri Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da
| |
|
| |
[S][A][Z]Alin
Mesaje : 265 Data de inscriere : 17/07/2014 Varsta : 29 Localizare : borsa,Maramure,Romania
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 12:38 | |
| Nick:Alin007 Level (level 5 minim):17 Prenume:Alin Varsta reala:21 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:News Reporter De ce vrei sa intri in Taxi Company:pentru ca imi place factiunea asta..si imi place viata de taximetrist Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:transportul persoanelor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Lucian Ionut>7
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 17:08 | |
|
| |
Lucenzo
Mesaje : 127 Data de inscriere : 28/12/2014 Varsta : 27 Localizare : Urziceni
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 19:41 | |
| Nick: Lucii Level (level 5 minim): Aproape 14 Prenume: Sergiu-Lucian Varsta reala: 18 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Apai am si uitat , din cauza ca sunt de mult civil ) De ce vrei sa intri in Taxi Company: Imi place , nu ador , dar imi place:) Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Nu cred ca stiu ce face un taxi :-? Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 19:44 | |
| Lucii - Acceptat pentru teste. Cristian09 - Acceptat pentru teste. Alin007 - Acceptat pentru teste. yAKO2508 - Respins. i0NutZ.7 - Respins. sm0k3r - Respins.
| |
|
| |
MonsterEnergy99
Mesaje : 77 Data de inscriere : 22/12/2014 Varsta : 26 Localizare : Valcea
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 20:07 | |
| Nick:MonsterEnergy Level (level 5 minim):12,aproape 13 (47/52 rp) Prenume:Theo Varsta reala:16 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: imgur.com/dfqo8Hq Factiunea anterioara:School Instructor De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru a duce playerii acolo unde doresc ei. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Cu "transportarea" playeriilor unde doresc acestia! Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da,sunt de acord. | |
|
| |
BioToXine
Mesaje : 9 Data de inscriere : 24/01/2015 Varsta : 24 Localizare : petrosani
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 22:06 | |
| Nick:BioToXine Level (level 5 minim):5 Prenume:alex Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:ca imi place sa fiu taximetrist Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:transporta playeri Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
BioToXine
Mesaje : 9 Data de inscriere : 24/01/2015 Varsta : 24 Localizare : petrosani
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 22:09 | |
| Nick:BioToXine Level (level 5 minim):5 Prenume:alex Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:imi place Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:sa transporte playeri Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
Abii
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 27 Ian - 23:00 | |
| | |
|
| |
razvan1234
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 29 Ian - 15:00 | |
| Nick: Razvan1234 Level (level 5 minim): 37 Prenume: Razvan Varsta reala: 18 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Tattaglia De ce vrei sa intri in Taxi Company: sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: cu transportul persoanelor care ai nevoie de un taxi Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Aplicatii | |
|