| Taxi Company - Aplicatii | |
|
+256Dj.aLez SeMMaKa<3 ioonion TheDarckMan Daniel_Navarro BoboCU. linux115 XxCostyxX **bYzZ** Breeveld™ HeX. MasterCars. Don3kz Deian SheeP01 Dumitru_Frunza alexandre Albert_Pinguin xOkapy andretry xela xxldan RaDu^ banana55 Don.Ady:) Cristian_GAB AvioN. Se[N]z0R ShiF7 Tavy123 DeLux. <3 ReallyTheDreamer GaNtZaA Moldovan TheBesT. Hubba MisterM wall88 FuriaNeagra 7up. TheGenius. [S][A][Z]Alin Albertdrok cosmnnbde Stoica001 iuly #dRiNNNkeR Mihai Alexutu Rac95 esc Mary.A Mihai50 -Mr.[DrG]* ScoobyDoo [Boss]Casian Hobbs All.Trap.MusicxD Kazp0ren Fllow08™ Gavial28 NewStar Sharp.Slapy VaSsY No_BoY Ebboy DeNnis. EkZ. pallmall cojo_bordura Justinz0r23 jekemada pitic93 #฿₦₩ Veyron LeR CriticalStrike avatar Boy$tar RazzRazzor Lileepink AmzaPellea Clau.Claudelu hitman5004 NexTsHooT. f0k BurN_DEVIL Dragos01 Azpahel razvan1234 BioToXine Cristian09 abcdef Fabi AlexDragnea Respectul™ Lucian Ionut>7 *RefleX* Flavius_Tira Damian P3TR3A Abii S1LeNnT Master.W AndResoiu. claudiuneagoe303 Ciupix Oxford11 BoraN CEDRY2K. Tanu` Miihai DoNy Mr.YrY MonsterEnergy99 kata200 Alexander Zha0 BlackyBoy Mr.Andrew2 Pisicutza. mafiotul98 GuN* kLonD[K] xFloriNx anndy22 Thor Whiteman paulvrajeala Mr..NewMix SoiMaR Throneful pistruiatul AlecsD -BaRrY danysan11 Lucenzo dan.adrian.robert FrenZy:) Dragos.Andrei04 thepelte rLdpr0baCk. YoAleX Mihai_RodriughezFCP Ionut3 RAU. Alex.G Ionelutzzu Mihaita95 kidz0r Bogdan Andrei yAKO2508 Mihui Andrei RoberT01 SubZer0 AugustinDJ xeno E Q U I N O X ∆√Π TriX MaximiNoo Biannca MrDunh1ll cuzdy [VIP]Carbon. SyS kyvy298 WoW. xD Catalin_S NuS. Jr Ovidiu25 alin.rob Anonymus96 Mr. Alex Katara96 k3nnY.. TophMicutza15 Zzagro0 <> piticuu93 Profarm ZeLow advanceDD gauss Andr3y. M0ldovan.xD tequila Nedyx. H3aDsHoT robiboss1 TwoPack Nobalis VictorSchiesser *blaCkmen* knd Andrei125 #KanThoS marian98 ZMK qDeeea MsT FreNzY :) TheMask mertz100 Kazan. ReneD RoKheRita. DeLicio Fatal RoliX TrustMe karina_0306 GunGame Poc LOL Maman26 TheProEazy EdyZone2000 DealerCar vladb2001 -Alexander- Smiles_Mars SeRioX Gluckliches Bruno2 NessCaffe-> #Rob3rt RaulMadeira SparKY Tavy_Berzeus laurandrei01 Thegamers89 Kal El Alex_Berzeus SlyMan Loss Dracula F0r3st.. cosmin_bogdan L@D constantinmarius DEN TzaTziKi StarLeXus R.So Mister1 BabaSexy Luck. morga02 Dan_Y Fl@sH rusu.geani Ne0.Ne0 catalinboos Conner DNS1337 Geogeo123 Dev 260 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Katara96
Mesaje : 30 Data de inscriere : 29/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Baia Mare
| |
| |
[S][A][Z]Alin
Mesaje : 265 Data de inscriere : 17/07/2014 Varsta : 29 Localizare : borsa,Maramure,Romania
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 11 Dec - 21:24 | |
| Nick:Alin007 Level (level 5 minim):17 Prenume:Alin Varsta reala:20 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:News Reporter De ce vrei sa intri in Taxi Company:pentru ca imi place factiunea asta,,,si am prieteni multi care sunt in aceasta factiune Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:ajuta playerii sa ajunga unde vor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
Mr. Alex
Mesaje : 135 Data de inscriere : 03/12/2014 Varsta : 34 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Vin 12 Dec - 10:38 | |
| Nick: alex0ne Level (level 5 minim): 5 Prenume: Alex Varsta reala: 24 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca mi se pare un job lejer, avand in vedere cat de bien cunosc Orasele Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transport de Playeri de la punctul A la punctul....Z Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da. Din partea mea trebuia sa fie 10 zile MINIM | |
|
| |
Anonymus96
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Vin 12 Dec - 16:47 | |
| Nick:PuncT. Level (level 5 minim):14 Prenume:Raul Varsta reala:18 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Stracci De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru ca este o factiune pasnica Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Ducerea oamenilor la destinatii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:DA | |
|
| |
Katara96
Mesaje : 30 Data de inscriere : 29/03/2014 Varsta : 24 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Sam 13 Dec - 8:30 | |
| - Katara96 a scris:
- Nick: Katara96
Level (level 5 minim): 5 Prenume: Amelia Varsta reala: 14 Sex (masculin / feminin): Feminin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: Civilian De ce vrei sa intri in Taxi Company: E plictisitor Civilian si am amintiri frumoase din Taxi de acum 1 an , doar ca mi s-a sters contul.. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Cu transportul playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Dap :3
P.S : Demisionez de la detectiv , imi era lene sa fac alt ss Imi retrag cererea , imi pare rau. Succes incontinuare. Repet IMI RETRAG CEREREA | |
|
| |
TophMicutza15
Mesaje : 127 Data de inscriere : 30/03/2014 Localizare : Los Angeles
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Sam 13 Dec - 12:01 | |
| - TophMicutza15 a scris:
Nick: TophMicutza15 Level (level 5 minim): 5 Prenume: Emma Varsta reala: 16 ani Sex (masculin / feminin): Feminin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: PD,Taxi,Newsreporter (Dar astea au fost de mult de pe vremea pe cand aveam contu trecut , dar cred ca se pune nu ? ) De ce vrei sa intri in Taxi Company: Deoarece imi place aceasta companie si chiar vreau sa fac parte din ea. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Taxi Company se ocupa cu transportul playerilor pe server. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Desigur :3
PS : Scuze ca am job in poza. Retrag cererea ( am intrat in mechanic company ) | |
|
| |
ReneD
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 14 Dec - 20:12 | |
| Nick: ReneD Level (level 5 minim): 6 Prenume: Rene Varsta reala: 16 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Mechanic Company De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru ca imi doresc mult si imi place Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: da duca playeri in locul unde doresc ei Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
alin.rob
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Dum 14 Dec - 20:52 | |
| Nick: xrobertyx Level (level 5 minim): 8 Prenume:alin Varsta reala:20 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in Taxi Company:imi plake sa fiu taxi . Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Cu transportul pleyerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
#Rob3rt
Mesaje : 261 Data de inscriere : 02/09/2014 Varsta : 35 Localizare : Germany
| Subiect: Cerere Rob3rt Dum 14 Dec - 21:48 | |
| Nick: Rob3rt Level (level 5 minim): Level 13 Prenume: Ciubotaru Varsta reala: 16 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] Factiunea anterioara: Civilian De ce vrei sa intri in Taxi Company: Ca e o factiune serioasa, si e si frumoasa Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Cu transportul Playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
Ovidiu25
| Subiect: Cerere Taxi Dum 14 Dec - 23:13 | |
| Nick:Ovidiu25 Level (level 5 minim):13 Prenume:Ovidiu Varsta reala:19 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/ax5bl9tyj/ Factiunea anterioara:School Instructor De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru a ajuta player care au nevoie de a merge undeva Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:transporta oameni Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
morga02
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mar 16 Dec - 19:40 | |
| Nick: morga02 Level (level 5 minim):6 Prenume:Robert Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:Mechanic Company De ce vrei sa intri in Taxi Company: Imi place sa ajut playerii Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport al playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:DA | |
|
| |
piticuu93
| Subiect: Salut Taxi Company Mier 17 Dec - 0:00 | |
| Nick: piticu. Level (level 5 minim): 33 Prenume: marian Varsta reala: 21 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Cuneo De ce vrei sa intri in Taxi Company: sa ajut, imi place factiunea Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: transport de persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
Mr. Alex
Mesaje : 135 Data de inscriere : 03/12/2014 Varsta : 34 Localizare : Tulcea
| Subiect: Aplicatie pentru Taxi Company Mier 17 Dec - 0:57 | |
| Nick: alex0ne Level (level 5 minim): 5 Prenume: Alex Varsta reala: 25 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: mai jos Factiunea anterioara: Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca mi se pare un job lejer, avand in vedere cat de bine cunosc Orasele Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Transport jucatoriilor de la punctul A la Z Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 0:59 | |
| xrobertyx, Rob3rt, Ovidiu25, piticu.,alex0ne - Acceptati pentru teste. Testele le veti da cu: R.so, Anca_Raluca
P.S: piticu. sper ca nu o sa faci dm. Smile | |
|
| |
Zzagro0
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 12:13 | |
| Nick: ZzagroO Level (level 5 minim): 9 Prenume: catalin Varsta reala: 20 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca imi place cu ce se ocupa Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Taxi Company se ocupa cu transportul playerilor de pe server, dintr-o locatie in alta Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
Kal El
Mesaje : 202 Data de inscriere : 24/07/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 12:17 | |
| - Zzagro0 a scris:
- Nick: ZzagroO
Level (level 5 minim): 9 Prenume: catalin Varsta reala: 20 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in Taxi Company: Pentru ca imi place cu ce se ocupa Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Taxi Company se ocupa cu transportul playerilor de pe server, dintr-o locatie in alta Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da ZzagroO - Acceptat pentru teste.Testele le veti da cu: R.so, Anca_Raluca | |
|
| |
NuS. Jr
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 13:06 | |
| Nick: JuGa123 Level (level 5 minim): 13 Prenume: Robert Varsta reala: 12 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: The Barzini Family De ce vrei sa intri in Taxi Company: Sa jut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Caratul persoanelor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
Catalin_S
| Subiect: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 13:52 | |
| Nick:Catalin_S Level (level 5 minim):7 Prenume:Catalin Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Pentru ca imi place sa conduc si vreau sa ajut playerii. Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:cu transportul de persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
gauss
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 17:55 | |
| Nick:gauss Level (level 5 minim):6 Prenume:laur Varsta reala:15 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/9os55lnix/ Factiunea anterioara:civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Este o factiune foarte frumoasa Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: Sa ajute playeri fara masina Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:da | |
|
| |
F0r3st..
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 19:10 | |
| Nick:wall34 Level (level 5 minim):19 Prenume:Florin Varsta reala:14 ANI Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in Taxi Company:Imi place Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
WoW. xD
Mesaje : 174 Data de inscriere : 26/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Mier 17 Dec - 21:27 | |
| MODEL DE CERERE: Nick: Infiniti Level (level 5 minim): 13 Prenume:Ciprian Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Civilian De ce vrei sa intri in Taxi Company: Imi place factiunea Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: cu transportul oamenilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: Da | |
|
| |
RaulMadeira
Mesaje : 138 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 23 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 18 Dec - 14:36 | |
| Nick:DJRaulOne Level (level 5 minim):17 Prenume:Raul Varsta reala:14(maine ii fac) Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Mechanic Company/Mecanici De ce vrei sa intri in Taxi Company:Imi place Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transport de persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
kyvy298
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii Joi 18 Dec - 14:51 | |
| Nick:GyGy Level (level 5 minim):5 Prenume:Alex Varsta reala:16 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:- De ce vrei sa intri in Taxi Company:Imi place factiune Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:Transportul playerilor Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da
| |
|
| |
SyS
| Subiect: cerere Joi 18 Dec - 20:51 | |
| Nick:XxXtreme Level (level 5 minim):24 Prenume:Cosmin Varsta reala:14 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:P.D. De ce vrei sa intri in Taxi Company:Sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company:transport de persoane Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile:Da | |
|
| |
ReneD
| Subiect: Te rog primestema Vin 19 Dec - 10:50 | |
| Nick: ReneD Level (level 5 minim): am 6 Prenume: Rene Varsta reala: 16 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: mechanic De ce vrei sa intri in Taxi Company: pentru ca imi place foarte mult Cu ce consideri ca se ocupa Taxi Company: ca duce oameni in locatiile unde doresc clientii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Taxi Company cel putin 5 zile: da | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Taxi Company - Aplicatii | |
| |
|
| |
| Taxi Company - Aplicatii | |
|