| Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
|
+231Turbatu TheMask BlackyBoy #dRiNNNkeR Shayk Mary.A AugustinDJ Caffe #Rob3rt RoKheRita. Mihai50 DealerCar M0ldovan.xD Veyron RaduTheBest JuNNco Shark_Silent Kazan. seiko99 SyS H3aDsHoT -Alexander- piticuu93 deea69 Clandestein ZaPacYTu_007 An0 C.Mihai. JoN. GameplayGhetto Soldea_Dragos F0r3st.. Geogeo123 ShoGun P3TR3A DoNy Jamie_Foxx TiberiuBro32 TOX. #KanThoS Fl@sH evilseph98 DDC.BMW98 Cosmin001 ViKz. Tw[i]x_X < DaleKa nebunie777 CaTa93 CriticalStrike Axis PiTBuLLLL Vasile97 RoliX Spada™ M.Cs-M :( BlackShot Kal El pasusapte Specter Ne0 FaNaTiK112 Jonathan nenorocitu1234 RaNDy Alexutu mihai Zha0 AlcatrazO_o Conner Ryan Dev Mr.ZdEr Puyu DoG Fl0r1n aiM[] Suleyman Sonyx bLind™ZEW T0X. Ciupix Cavani Mr.YrY BoNeS Iomfgz0rI 灺THEC状 v1rwss ALBERT200 perxitaa Mr.Shadow xSrY DNS1337 HyDr0g3n DariusDD catanescu BladeRunner FreNzY :) SoiMaR Florin Dosan -TwinK ChristianM Darak. BlAckk. Dr.X. Stifler Justini Simba darkmihai Jax PabloEscobar Skip Shark TzaTziKi Kingston..=]] SPB_Dr1VeR_ giemsirapper _PGL_ Crazy_Boy alexionita94 Bobo. Lucifex MyLan. Tw[i]x_X Pretecst <:SiNedD:> Mitoki_Sweetness VictorSchiesser nikulcea SeR* jsT DarkBallz [VIP]Ionut marcelinoo19 marian98 YeL[LoW] VanDieseL MysTeRio. RageBullet. Bogdan01 PuNcTu Venom Cornel96 AdrianoGPL qwertyuiop ~ AxD ~ [VIP]Globall[69] PukyNobody1999 LimitLess^ Black_N_White zazanelu FlorentinoGPL Ionut_Georgian RaDu^ U mad :(? American™ dosan NewStar Spiridus FlaviuFlaviu Redsnk mvppopular112 DaNni Diabolik jder Boyka52 MaRiAnE3 dalex95 xRay edyhead Mpactroslx. bogdy69 Strike. .DaNnY96 [RO]KillerB0y Whiteman DushDash Valet :"> Ionut. SeRioX CristiPatrutiu SkinU Deian Respectul™ Me$sY, Nirolf. moartea1234 EdÐie√ |_The_Kid_|™ LoW.aLex DeLuz :D Sicutza JustTwist ThasAwesome .:: Ionut ::. Boss1011 kLonD[K] Venoww Justinz0r SmyLeiⓐ√ fTw []NemeSyS.[] firicel123 ThUnTeR. FaNaTiK93 GaN<3 Shift.2 [Good]Man Robert.B alexutz112 YoYo+ Luck. JacKDaNieLS Cata213 nou Profarm numacun0st1 AleXanDru :] FaN. RTs. Mr.Andrew Dan_Y WoW. xD Alexrobi alexweed bnzzz[x] FratziWear AcCeSsMaN
forcexd #SELFIE UniV3rSaL_ Taz 235 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Joi 22 Mai - 22:35 | |
| Nick:UltimuS Level (level 12 minim):16 Prenume:Tudor Varsta:14 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/hhnxbjxun/ Factiunea anterioara:The Yakuza Family De ce vrei sa intri in F.B.I.:Pentru ca este una din factiunile mele preferate. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Aresteaza jucatorii cu wanted level. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da. Screenshot cu /skill la detective:http://postimg.org/image/hhnxbjxun/ Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 23 Mai - 12:23 | |
| DaNnY96 - Respins (Drugs:[300]) Strike - Respins (Nu te-am vazut pana acum, probabil ti-ai schimbat numele...) bogdy69 - Respins (Ai primit ban pentru Cheats...) mpactroslx - Respins (Prea multe cereri...) edyhead - Respins (Prea multe cereri...) Brrailea - Respins (Bine ca nu ai pus ScreenShot din 2013...) xRay - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu Sicutza) dalex95 - Respins (Nu prea esti activ...) Spiridusul - Respins (Drugs:[135] & Materials:[200]) ChyChy - Respins (Bomb:[1]) Boyka - Respins (Esti in National Guard...) jder (tr3kill3r) - Respins (Drugs:[23]) Ravar - Respins (Materials:[25380] & Bomb:[3], esti terorist!?) moartea1234 - Respins (Mai bine ramai in mafii...) UltimuS - Respins (Esti prea inactiv...) | |
|
| |
jder
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 23 Mai - 17:12 | |
| Nick: jder (tr3kill3r) Level (level 12 minim): 25 Prenume: Alex Varsta: 17 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in F.B.I.: Imi place foarte mult Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/wanted/amenzi Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:1 | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 23 Mai - 17:36 | |
| jder - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu Sicutza) | |
|
| |
DaNni
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Mier 28 Mai - 19:50 | |
| Nick:DaNni Level (level 12 minim):23 Prenume:ionut Varsta:17 Sex (masculin / feminin):masc. Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Stracci De ce vrei sa intri in F.B.I.:ca imi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:/arrest,/take,/frisk Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
Venoww
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Mier 28 Mai - 23:19 | |
| Nick:RaduSorin Level (level 12 minim):54 Prenume:Radu Varsta:17 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:National Guard De ce vrei sa intri in F.B.I.:imi place foarte mult si mi-am dorit din totdeauna Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:cu aplicarea legii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0/1 | |
|
| |
dalex95
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Mier 28 Mai - 23:25 | |
| Nick:Dalex95 Level (level 12 minim):24 Prenume:Alex Varsta:21 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: pd De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru a aplica legea Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/take/frisk/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 1/3
P.S.: FratziWear, la recrutarile anterioare ai spus ca sunt inactiv.In factiuni pasnice nu vreau eu sa intru,in mafii rivale sunt multi oameni codati si ma enervez la culme.Daca intru in FBI o sa am motive sa fiu activ.Sper ca m-ai inteles. | |
|
| |
AcCeSsMaN
| Subiect: Federal Bureau of Investigation Mier 28 Mai - 23:32 | |
| Nick:Tito Level (level 12 minim): 15 Prenume:Titi Varsta:16 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru ca mi-am dorit sa intru in ea de la inceputul jocului Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/take/frisk/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:Mai Sus Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
mvppopular112
| Subiect: BlackSkillBoy Mier 28 Mai - 23:39 | |
| Nick: BlackSkillBoy Level (level 12 minim): 14 Prenume: Ionut Varsta: 16 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: Factiunea anterioara: Nciuna De ce vrei sa intri in F.B.I.: 1: Pentru ca este o factiune serioasa si un lider pe masura SI 2: Ca-mi place si nam mai fost niciodata Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arest / Robberi / Confiscari Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: Se vede in poza de la stats si profile. Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Joi 29 Mai - 0:07 | |
| DaNni - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu xRay) RaduSorin - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu xRay) Dalex95 - Respins (Data viitoare iti voi acorda o sansa...) Tito - Respins (Idem ca si la dalex95...) BlackSkillBoy - Respins (Nu ai ScreenShot cu /stats & /profile...) | |
|
| |
AcCeSsMaN
| Subiect: Federal Bureau of Investigation Vin 30 Mai - 23:23 | |
| Nick:Tito Level (level 12 minim): 16 Prenume:Titi Varsta:16 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru ca imi doresc de foarte mult timp. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/take/frisk/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:Mai Sus Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
.:: Ionut ::.
Mesaje : 86 Data de inscriere : 05/02/2014 Varsta : 31 Localizare : Dr. Tr. Severin [Mehedinti]
| |
| |
Redsnk
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 31 Mai - 11:52 | |
| Nick: Redsn1k Level (level 12 minim): 18 Prenume: Abel Varsta: 16 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: Factiunea anterioara: Cuneo De ce vrei sa intri in F.B.I.: Imi place foarte mult F.B.I si as dorii sa incerc si eu aceasta factiune Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Pai arrest , ticket , eTc Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da , sunt Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 Vreau sa specific ceva , stiu ca nu am fost activ in ultima saptamana pentru ca aveam ceva corigente dar le rezolvasem , acum o sa intru iara in forta si vreau sa intru intro factiune ! | |
|
| |
FlaviuFlaviu
| Subiect: cerere K1LL3R Sam 31 Mai - 17:53 | |
| Nick:K1LL3L Level (level 12 minim):13 Prenume:Flaviu Varsta:16 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/8jbjb8g0j/ Factiunea anterioara:- De ce vrei sa intri in F.B.I.:sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:pentru a pastra liniste in oras Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective:in ss Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
Spiridus
Mesaje : 12 Data de inscriere : 28/05/2014 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 1 Iun - 6:45 | |
| Nick:Spiridusul Level (level 12 minim):15 Prenume:Irinel Varsta:21 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/rnzoysghh/ Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in F.B.I.:Mi-am dorit sa fiu politai de cand am inceput sa joc GTA PRO ROMANIA,vreau sa aplic legea ca am invatat comenzile. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:aplicarea legii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective:http://postimg.org/image/d61ku6b13/ Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
#SELFIE
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 1 Iun - 17:42 | |
| Nick:[]Kingston[] Level (level 12 minim):18 Prenume:Armin Varsta:15 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Corleone De ce vrei sa intri in F.B.I.:Este o factiune buna si as vrea sa o incerc Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:arrest/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
NewStar
Mesaje : 1034 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 1 Iun - 18:05 | |
| Nick:NeWstaR Level (level 12 minim):33+ Prenume:Alex Varsta:18 (peste 18 zile ) Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Corleone De ce vrei sa intri in F.B.I.: Mi se pare o factiune foarte respectata si nu am fost niciodata pana acum in ea si sunt sigur ca ma voi descurca , stiu regulamentul foarte bine Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Legea Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da normal Screenshot cu /skill la detective: mai sus Cate warn-uri ai in joc: 0
| |
|
| |
dosan
Mesaje : 54 Data de inscriere : 26/04/2014 Varsta : 27 Localizare : Lupeni , Hunedoara
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 1 Iun - 22:06 | |
| Nick: Dosan.Florin Level (level 12 minim): 13 Prenume: Florin Varsta:17 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Tattaglia De ce vrei sa intri in F.B.I.: Imi place aceasta factiune Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest.. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
American™
Mesaje : 618 Data de inscriere : 17/01/2014 Varsta : 25 Localizare : Targoviste/Dambovita.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 1 Iun - 22:11 | |
| Nick: AmericaN Level (level 12 minim): 29 Prenume: Cristi Varsta: 14 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Civil De ce vrei sa intri in F.B.I.: Sa Ajut Am Prieteni Si stiu foarte bine ce inseamna sa fi Intr-un departament. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /arrest /ticket /take Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 2/3 ( FratziWear sti dc am primit al 2 warn de atunci de la Live ) ( | |
|
| |
FlaviuFlaviu
| Subiect: cerere K1LL3R Lun 2 Iun - 16:13 | |
| Nick:K1LL3L Level (level 12 minim):13 Prenume:Flaviu Varsta:16 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/6xj9i835p/ Factiunea anterioara:- De ce vrei sa intri in F.B.I.:sa ajut Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:cu arrest/ticket/wanted Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective:ss Cate warn-uri ai in joc:0/3
| |
|
| |
Boyka52
Mesaje : 245 Data de inscriere : 05/03/2014 Varsta : 28 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 2 Iun - 16:13 | |
| Nick:Boyka Level (level 12 minim):24 Prenume:Florin Varsta:18 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: ng De ce vrei sa intri in F.B.I.: aceleasi motive ca data trecuta Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: la fel Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 1/3 | |
|
| |
U mad :(?
Mesaje : 136 Data de inscriere : 08/03/2014 Varsta : 26 Localizare : Pe Buda
| Subiect: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 2 Iun - 16:26 | |
| Nick:AlyNnBro Level (level 12 minim):16 Prenume:Alin Varsta:15 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Mechanic Company De ce vrei sa intri in F.B.I.: sa mentin ordinea si siguranta in oras Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/ticket/wanted Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
RaDu^
Mesaje : 1665 Data de inscriere : 07/10/2012 Varsta : 27 Localizare : Los Santos
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 2 Iun - 20:46 | |
| Nick: RaDu. Level (level 12 minim): 53 Prenume: Radu Varsta: 17 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: Mechanic Company De ce vrei sa intri in F.B.I.: Este o factiune frumoasa si foarte bine organizata Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /Arrest Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 0/5
| |
|
| |
FratziWear
| |
| |
Ionut_Georgian
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 6 Iun - 23:09 | |
| Nick: Ionut_Georgian Level (level 12 minim): 12 Prenume: Ionut Varsta: 14 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: - De ce vrei sa intri in F.B.I.: Sa ajut factiunea ! Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
|