| Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
|
+231Turbatu TheMask BlackyBoy #dRiNNNkeR Shayk Mary.A AugustinDJ Caffe #Rob3rt RoKheRita. Mihai50 DealerCar M0ldovan.xD Veyron RaduTheBest JuNNco Shark_Silent Kazan. seiko99 SyS H3aDsHoT -Alexander- piticuu93 deea69 Clandestein ZaPacYTu_007 An0 C.Mihai. JoN. GameplayGhetto Soldea_Dragos F0r3st.. Geogeo123 ShoGun P3TR3A DoNy Jamie_Foxx TiberiuBro32 TOX. #KanThoS Fl@sH evilseph98 DDC.BMW98 Cosmin001 ViKz. Tw[i]x_X < DaleKa nebunie777 CaTa93 CriticalStrike Axis PiTBuLLLL Vasile97 RoliX Spada™ M.Cs-M :( BlackShot Kal El pasusapte Specter Ne0 FaNaTiK112 Jonathan nenorocitu1234 RaNDy Alexutu mihai Zha0 AlcatrazO_o Conner Ryan Dev Mr.ZdEr Puyu DoG Fl0r1n aiM[] Suleyman Sonyx bLind™ZEW T0X. Ciupix Cavani Mr.YrY BoNeS Iomfgz0rI 灺THEC状 v1rwss ALBERT200 perxitaa Mr.Shadow xSrY DNS1337 HyDr0g3n DariusDD catanescu BladeRunner FreNzY :) SoiMaR Florin Dosan -TwinK ChristianM Darak. BlAckk. Dr.X. Stifler Justini Simba darkmihai Jax PabloEscobar Skip Shark TzaTziKi Kingston..=]] SPB_Dr1VeR_ giemsirapper _PGL_ Crazy_Boy alexionita94 Bobo. Lucifex MyLan. Tw[i]x_X Pretecst <:SiNedD:> Mitoki_Sweetness VictorSchiesser nikulcea SeR* jsT DarkBallz [VIP]Ionut marcelinoo19 marian98 YeL[LoW] VanDieseL MysTeRio. RageBullet. Bogdan01 PuNcTu Venom Cornel96 AdrianoGPL qwertyuiop ~ AxD ~ [VIP]Globall[69] PukyNobody1999 LimitLess^ Black_N_White zazanelu FlorentinoGPL Ionut_Georgian RaDu^ U mad :(? American™ dosan NewStar Spiridus FlaviuFlaviu Redsnk mvppopular112 DaNni Diabolik jder Boyka52 MaRiAnE3 dalex95 xRay edyhead Mpactroslx. bogdy69 Strike. .DaNnY96 [RO]KillerB0y Whiteman DushDash Valet :"> Ionut. SeRioX CristiPatrutiu SkinU Deian Respectul™ Me$sY, Nirolf. moartea1234 EdÐie√ |_The_Kid_|™ LoW.aLex DeLuz :D Sicutza JustTwist ThasAwesome .:: Ionut ::. Boss1011 kLonD[K] Venoww Justinz0r SmyLeiⓐ√ fTw []NemeSyS.[] firicel123 ThUnTeR. FaNaTiK93 GaN<3 Shift.2 [Good]Man Robert.B alexutz112 YoYo+ Luck. JacKDaNieLS Cata213 nou Profarm numacun0st1 AleXanDru :] FaN. RTs. Mr.Andrew Dan_Y WoW. xD Alexrobi alexweed bnzzz[x] FratziWear AcCeSsMaN
forcexd #SELFIE UniV3rSaL_ Taz 235 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
JacKDaNieLS
Mesaje : 194 Data de inscriere : 04/02/2014 Varsta : 26 Localizare : unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 20 Apr - 20:13 | |
| Nick:JacKDaNieLS Level (level 12 minim):16+ Prenume:Denys Varsta:15 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:The Tattaglia Family De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arrest/Wanted/Amenzi Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:Mai sus Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
FaN.
Mesaje : 255 Data de inscriere : 26/03/2014 Varsta : 25 Localizare : In viitor!
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Dum 20 Apr - 21:33 | |
| Nick: HeadShot Level (level 12 minim): 22 Prenume: Vlad Varsta: 14 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Hitman Agency De ce vrei sa intri in F.B.I.: arrest/ticket Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: DA Screenshot cu /skill la detective: Mai Sus. Cate warn-uri ai in joc: 0/5 P.S cred ca pana miane o sa scap de punish! P.P.S Nu mai am materialele la mine le-am dat! | |
|
| |
Luck.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 1:01 | |
| Nick:AlexFcRb Level (level 12 minim):14 Prenume:Alex Varsta:22 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:nu mai stiu De ce vrei sa intri in F.B.I.:sa arrestez Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arresturi Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
<UltimuS>
Mesaje : 242 Data de inscriere : 03/01/2014 Localizare : <([{PesteTotSiNicaieri}])>
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 18:37 | |
| Nick:UltimuS Level (level 12 minim):13 Prenume:Tudor Varsta:13 Sex (masculin / feminin): Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:N.R. De ce vrei sa intri in F.B.I.:Pentru ca imi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arestari Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
Profarm
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 21:30 | |
| Nick: Profarm Level (level 12 minim): 13+ Prenume: Dennis Varsta: 15 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: civil De ce vrei sa intri in F.B.I.: este o factiune serioasa Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arest/robberi/confiscari Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 1/3 | |
|
| |
YoYo+
Mesaje : 307 Data de inscriere : 12/01/2014 Varsta : 25 Localizare : In orasul si judetul SIBIU
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:04 | |
| Nick:TheAmazingMan Level (level 12 minim):17 Prenume:Tudor Varsta:14 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:PD De ce vrei sa intri in F.B.I.:pt ca este o factiune pasnica si nu am fost niciodata in FBI si vreau sa incerc ceva nou Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:arestari/confiscare droguri/amenzi Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective:in poza de mai sus Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
alexutz112
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:05 | |
| Nick:gaNGster[50cent] Level (level 12 minim):16 Prenume:Alex Varsta:14 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Stracci De ce vrei sa intri in F.B.I.:Deoarece este o factiune de top si pentru ca este foarte respectata si pentru ca vreau sa va ajut. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Cu /frisk,friskcar,givewarrant,accept lawyer,undercover,take etc Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:E sus la /stats&profile Cate warn-uri ai in joc:0/3 PS:Nu avem lider Stracci
Ultima editare efectuata de catre alexutz112 in Lun 21 Apr - 22:06, editata de 1 ori | |
|
| |
Robert.B
Mesaje : 1628 Data de inscriere : 05/03/2014 Varsta : 55 Localizare : Stau in colivie , in cap am o palarie .
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:05 | |
| Nick:Luci.Robert Level (level 12 minim):24 Prenume:Robert Varsta:17 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Nici eu nu mai stiu De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place factune , vreau sa lucrez. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arestari cu toate cele , etc. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
[Good]Man
Mesaje : 204 Data de inscriere : 01/10/2013 Varsta : 23 Localizare : Arad
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:08 | |
| Nick: [Good]Man Level (level 12 minim): 26 Prenume: Marius Varsta: 13 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: The Yakuza Family De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru ca este un lider foarte de treaba si nu am mai fost de 4 luni cam sa zic fix cam de la ziua mea (15 decembrie) Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arrest/Ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/5 | |
|
| |
Shift.2
Mesaje : 324 Data de inscriere : 18/01/2014 Localizare : Unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:09 | |
| Nick: MiihaiR Level (level 12 minim): 14 Prenume: Mihai Varsta: 15 Sex (masculin / feminin): m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: P.D De ce vrei sa intri in F.B.I.: Factiune frumoasa,lider bun. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest/ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: Mai sus Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
GaN<3
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:15 | |
| Nick:GaN Level (level 12 minim):22 Prenume:Alex Varsta:18(app) Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/58fbienx9/ Factiunea anterioara:Barzini De ce vrei sa intri in F.B.I.:imi place..vr sa ajut+ca este o factiune respectata Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:tot ce tine de lege.. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective:http://postimg.org/image/58fbienx9/ Cate warn-uri ai in joc:1/3
| |
|
| |
FaNaTiK93
Mesaje : 83 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 31 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:24 | |
| Nick:FaNaTiK Level (level 12 minim):17 Prenume:Dragos Varsta:21 Sex (masculin / feminin):masc Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Taxi De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru ca imi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Cu protejarea playerilor de pe server Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: DA Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
ThUnTeR.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:27 | |
| Nick: GzM. Level (level 12 minim):14 Prenume: Iulian Varsta:14 Sex (masculin / feminin): masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: The Stracci Family De ce vrei sa intri in F.B.I.: Ca este o factiune interesanta. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Cu linistea publica , Bunastarea sociatatii. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0.3 | |
|
| |
firicel123
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:42 | |
| Nick:LighT. Level (level 12 minim):am 13 Prenume:marius Varsta:21 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:cuneo De ce vrei sa intri in F.B.I.:sa ajut serverul Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:cu arresturi si runer Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: Cate warn-uri ai in joc: 0/3 P.S adaugati-ma va rog frumos | |
|
| |
[]NemeSyS.[]
Mesaje : 447 Data de inscriere : 19/06/2013 Localizare : Milano,ITALIA
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 21 Apr - 22:43 | |
| Nick: NemeSyS. Level (level 12 minim): 38 Prenume: Ionut Varsta: 15 Sex (masculin / feminin): M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara: Taxi De ce vrei sa intri in F.B.I.: Nu am mai fost de cand era leader mertz100 si vreau sa vad ce s-a schimbat Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Tot ce e legal Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: sus Cate warn-uri ai in joc: 0/5 | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| |
| |
SmyLeiⓐ√ fTw
Mesaje : 512 Data de inscriere : 15/09/2013 Varsta : 26 Localizare : SainTropez
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:01 | |
| Nick:SmyLei Level (level 12 minim):28 Prenume:Ady Varsta:14 Sex (masculin / feminin):Masculin. Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:The Cuneo Family De ce vrei sa intri in F.B.I.:Pentru ca este o factiune pasnica + Ca nu am fost niciodata in F.B.I. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:/Arrest/Wanted/Ticket/Su Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Desigur. Screenshot cu /skill la detective:La /Stats & /Profile Cate warn-uri ai in joc:2/3 (
Ultima editare efectuata de catre SmyLei in Sam 26 Apr - 13:03, editata de 1 ori | |
|
| |
Justinz0r
Mesaje : 61 Data de inscriere : 09/03/2014 Varsta : 28 Localizare : Orasul tuturor posibilitatilor
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:02 | |
| Nick:bau3R Level (level 12 minim):26 Prenume:valy Varsta:20 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:ttg De ce vrei sa intri in F.B.I.:ca-mi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:arest Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:2/3 | |
|
| |
FaNaTiK93
Mesaje : 83 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 31 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:04 | |
| Nick:FaNaTiK Level (level 12 minim):18 Prenume:Dragos Varsta:21 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Taxi De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru ca imi place factiunea Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Cu multe Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
AcCeSsMaN
| Subiect: F.B.I Sam 26 Apr - 13:07 | |
| Nick:DenisTD Level (level 12 minim):19 Prenume:Manu Varsta:16 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Factiunea anterioara:- De ce vrei sa intri in F.B.I.:Sa Ajut , Am asteptat de mult sa intru la F.B.I Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arrest ,Tot ce tine de lege Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:Mai Sus Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
Venoww
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:08 | |
| Nick:RaduSorin Level (level 12 minim):51 Prenume:Radu Varsta:20 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:taxi company De ce vrei sa intri in F.B.I.:imi place foarte mult Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:cu arrestari si cu aplicarea legii Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:1/3 | |
|
| |
kLonD[K]
Mesaje : 390 Data de inscriere : 13/03/2014 Varsta : 30 Localizare : Acas'
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:11 | |
| Nick:kLoNd Level (level 12 minim):16 Prenume:Luci Varsta:19 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Corleone si P.D. De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place sa fac arresturi si este un lider capabil. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:/Arrest Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:E la stats si profile. Cate warn-uri ai in joc:2/3(1 nu stiu de ce il am) | |
|
| |
ThUnTeR.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:14 | |
| Nick:GzM. Level (level 12 minim):15 Prenume:Iulian Varsta:14 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: The Tattaglia Family De ce vrei sa intri in F.B.I.:Ca imi place. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Cu arrestarea playerilor cu wanted, Linistea publica , Bunastarea omenirii. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da. Desigur. Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:0/3
| |
|
| |
Alexrobi
| Subiect: Federal of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:20 | |
| Nick:AaLlEeXx Level (level 12 minim):18 Prenume:Robert Varsta:16 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile:http://postimg.org/image/wt6b44zdr/2ddb79c2/ Factiunea anterioara:PD De ce vrei sa intri in F.B.I.:sa vad cum ii Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:arrest ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:http://postimg.org/image/qsl4d62b5/48294989/ Cate warn-uri ai in joc:0/5 | |
|
| |
Boss1011
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 26 Apr - 13:24 | |
| Nick:TheRiper Level (level 12 minim):19 Prenume:Gabi Varsta:16 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile:http: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Barzinhi De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place factiunea foarte mult Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:/arrest /ticket /wanted Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:http: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
|