| Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
|
+105ZaPacYTu_007 ShoGun RoliX Kal El Jonathan Mr.YrY v1rwss Kingston..=]] Florin Dosan NewStar Boyka52 Venom Ionut_Georgian LimitLess^ DaNni jder Respectul™ Sicutza SkinU DoNy WoW. xD EkZ. SavAGe LeR OzN.44 Twilight25 bnzzz[x] Ema -Mr.[DrG]* LeXu$s™ _D3N1O_. rLdpr0baCk. Dr.X. Almost. Pretecst Maryus_Alexandru^_^ NzT. bloNNNdu13 [Good]Man The Law ;) IKIM!!! FaBy98 [BS]SeRgIu matey198 FratziWear fAm0uS^ florin95 NessCaffe-> floMx. ®√ Rico.2 DarkBoy TomMy OzN24 Valet :"> Pandelik20 eXecuTioN Dev Allex75 Vasy Bebutzu ignoRe ruh MefX. ™ ..iLikeIT.. Grety Puma iCeBoY EkZ[.] NickName TeX 19Rayze KeyserSöze TheNight23 ZARA™ vladutz xXLaurentiuXx DnK.(Spargo) alexionita29 Diasz. Alex91™ RadeldY. LikeMe RedStar RaDu^ Wllliiii Dest23 Junior-bv Andrei Star >andra< MisterM2 STAR k4Zz ;X Luci.RobertxD Aksel DuDau1 TheLegend balcanuc Game What's Up Akro gaby.caddy mertz100 Casius LoW112 Taz 109 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 29 Dec - 22:22 | |
| ThesalXD - Demis, nu ai dat /quitjob la timp si ai intrat in alta factiune (+ ca esti inactiv, toata ziua /AFK) X3nNoN. - Demis pentru inactivitate (nu vei mai fi recrutat in aceasta factiune) | |
|
| |
bloNNNdu13
Mesaje : 131 Data de inscriere : 20/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 31 Dec - 13:26 | |
| Nick: bloNNNdu13 Level: 20 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?: nu stiu De ce doresti sa pleci din factiune?: ca vreau,ca pot si pentru ca imi permit Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: da In ce factiune vrei sa te duci?: The Civillian Family Ce ar trebui sa schimb?: nimic! Alte precizari?: nu | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 31 Dec - 14:25 | |
| NightSkill - Demis (o sansa ai avut, alta nu mai primesti) bloNNNdu13 - Demis (3/3 - Faction Warn)
P.S: bloNNNdu13, nu vei mai fi recrutat in aceasta factiune. | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 2 Ian - 23:10 | |
| iLuS0n - Demis pentru ca ai folosit Cheats (+ ban permanent pentru AIM) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 7 Ian - 0:43 | |
| MeT. - Demis + 2 zile interdictie in PD / NG / FBI! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 7 Ian - 20:45 | |
| YoLo - Demis + interdictie pana dupa 00:00 in PD / NG / FBI Mysterio - Demis, succes pe mai departe. (rezolva-ti treburile) Christian92 - Demis pentru inactivitate. (ai zis ca dupa Revelion, revii, ai revenit ieri...) Qpidon - Demis pentru inactivitate. (rezolva-ti problemele de sanatate ca-i mai buna ca toate)
P.S: Qpidon si restul care ati fost demisi, nu va suparati pe mine, dar nu am niciun om activ, mai vor si altii in factiune! | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
NzT.
Mesaje : 131 Data de inscriere : 01/09/2013 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 18 Ian - 17:19 | |
| Nick:TheSyncroNNNx Level:15 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:m-am plictisit Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:nu m-am decis Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari: bafta in continuare | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 18 Ian - 19:00 | |
| - catalin543 a scris:
- Nick:TheSyncroNNNx
Level:15 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:m-am plictisit Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:nu m-am decis Ce ar trebui sa schimb?:nimic Alte precizari: bafta in continuare TheSyncroNNNx - Demis, bafta! | |
|
| |
Maryus_Alexandru^_^
Mesaje : 343 Data de inscriere : 14/12/2013 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Sam 18 Ian - 23:51 | |
| Nick: MaryusCR7 Level:13 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:6/7 zile cam asa De ce doresti sa pleci din factiune?: Stau cam mult afk. am probleme cu netul si nu vreau sa ocup loc degeaba in factiune,ca poate sunt alti playeri care vor sa intre. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:Nu stiu cred ca hitman Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Totul este perfect. Tine-o tot asa fratzi. Alte precizari?: Bafta! Fratzy , Dev si all F.B.I
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 19 Ian - 8:36 | |
| - MariusCR7 a scris:
- Nick: MaryusCR7
Level:13 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:6/7 zile cam asa De ce doresti sa pleci din factiune?: Stau cam mult afk. am probleme cu netul si nu vreau sa ocup loc degeaba in factiune,ca poate sunt alti playeri care vor sa intre. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:Nu stiu cred ca hitman Ce ar trebui sa schimb?:Nimic. Totul este perfect. Tine-o tot asa fratzi. Alte precizari?: Bafta! Fratzy , Dev si all F.B.I
MaryusCR7 - Demis, numa' bine! | |
|
| |
Pretecst
Mesaje : 1307 Data de inscriere : 08/08/2013 Varsta : 34 Localizare : no signal
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 22 Ian - 21:42 | |
| Nick: Pretecst Level: 34 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune?: 2-3 zile De ce doresti sa pleci din factiune?: Am luat lider PD Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Police Department Ce ar trebui sa schimb?: Totul este ok. Fratzi esti un bun lider. Alte precizari?: Cele bune tuturor. | |
|
| |
FratziWear
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 28 Ian - 16:35 | |
| SharkOne - Demis (Complaints) Luci.Robert - Demis (Complaints) | |
|
| |
Almost.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 28 Ian - 22:06 | |
| Nick: MefX. Level: 40 Rank: 3-4 Cat timp ai stat in factiune?: 2 spat. De ce doresti sa pleci din factiune?: Sa ma duc in mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Barzini Ce ar trebui sa schimb?: Totul !!!! Alte precizari?: No ! | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mar 28 Ian - 22:14 | |
| - AnDi. a scris:
- Nick: MefX.
Level: 40 Rank: 3-4 Cat timp ai stat in factiune?: 2 spat. De ce doresti sa pleci din factiune?: Sa ma duc in mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Barzini Ce ar trebui sa schimb?: Totul !!!! Alte precizari?: No ! MefX. - Demis (Ok, totul sa fie incepand cu tine, bafta!) | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 2 Feb - 17:26 | |
| H@ck - Demis si 2 luni de zile interdictie in PD / FBI / NG. | |
|
| |
Dr.X.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 12 Feb - 21:08 | |
| Nick: Dr.X Level: 33 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune?: 5 luni De ce doresti sa pleci din factiune?: poi as vrea sa mai las si pe alt cineva in factiune ca am stat cam mult ... Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: da In ce factiune vrei sa te duci?: Hitman AgencyCe ar trebui sa schimb?: Nimic Alte precizari?: FratziWear Sper sa ma mai primesti la tine in factiune pe viitor Bafta all Cu stima si respect Colegul vostru de Factiune Dr.X | |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Mier 12 Feb - 21:51 | |
| | |
|
| |
rLdpr0baCk.
Mesaje : 717 Data de inscriere : 15/11/2013 Localizare : España
| |
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Joi 13 Feb - 15:48 | |
| - ™ReMiiXeD™ a scris:
Nick: ReMiiXeD Level: 19 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune?: 1 luna :-? De ce doresti sa pleci din factiune?: Pai..ma duc sa imi ajut prietenul cu mafia.. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da In ce factiune vrei sa te duci?: Cuneo Ce ar trebui sa schimb?: Nimic,totul e perfect,salut la toti si FratziWear bafta in continuare. Alte precizari?: Nu am nimic sa spun..o sa revin cu cea mai mare placere :DSucces ! ReMiiXeD - Demis, succes in mafie!!! | |
|
| |
_D3N1O_.
Mesaje : 168 Data de inscriere : 31/01/2014 Varsta : 28 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 16 Feb - 0:05 | |
| Nick:_D3N1O_ Level:28 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?: Nu mai stiu , dar peste 5 zile... De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau mafii , prea mult timp in pasnice... Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da da da In ce factiune vrei sa te duci?: The Curleone Family Ce ar trebui sa schimb?: Ciorapi... Alte precizari?: Bafta.
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 16 Feb - 0:14 | |
| - _D3N1O_. a scris:
Nick:_D3N1O_ Level:28 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune?: Nu mai stiu , dar peste 5 zile... De ce doresti sa pleci din factiune?: Vreau mafii , prea mult timp in pasnice... Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da da da In ce factiune vrei sa te duci?: The Curleone Family Ce ar trebui sa schimb?: Ciorapi... Alte precizari?: Bafta. _D3N1O_ - Demis, succes in mafie!!! | |
|
| |
LeXu$s™
Mesaje : 749 Data de inscriere : 07/10/2013 Varsta : 25 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Dum 16 Feb - 23:57 | |
| Nick: LeXu$s Level: 21 Rank: 1 Cat timp ai stat in factiune?: 3 zile. De ce doresti sa pleci din factiune?: Am luat lider la Mechanic Company. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da. In ce factiune vrei sa te duci?: Mechanic Company pentru ca am luat lider. Ce ar trebui sa schimb?: Nimic. Alte precizari?: Bafta cu /arrest.
| |
|
| |
FratziWear
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii Lun 17 Feb - 15:09 | |
| - LeXu$s™ a scris:
Nick: LeXu$s Level: 21 Rank: 1 Cat timp ai stat in factiune?: 3 zile. De ce doresti sa pleci din factiune?: Am luat lider la Mechanic Company. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da. In ce factiune vrei sa te duci?: Mechanic Company pentru ca am luat lider. Ce ar trebui sa schimb?: Nimic. Alte precizari?: Bafta cu /arrest. LeXu$s - Demis si succes cu liderul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Demisii | |
|