Mesaje : 908 Data de inscriere : 09/03/2014 Varsta : 25 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 1:25
Daca ajung la sedinta , chiar am ceva de spus foarte important . Daca nu o sa vorbesc cu Conner personal . Lumea deasta nu mai suna la /service taxi ,deoarece stir sigur ca nu il accepta nimeni .Trebuie sa faci ceva cu membrii astia conner
Florin Dosan
Mesaje : 54 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Dubai
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 1:58
DaleKa a scris:
Din 15 oameni cati suntem in Taxi doar 3 postam pe forum...
Daca te referi la activitate , o sa postez si eu ,dar am doar 45 . Mai astept sa fac inca 5 . Nu prea avem comenzi
SoiMaR
Mesaje : 1102 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 29 Localizare : Pe Soare
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 1:58
Whiteman a scris:
Daca ajung la sedinta , chiar am ceva de spus foarte important . Daca nu o sa vorbesc cu Conner personal . Lumea deasta nu mai suna la /service taxi ,deoarece stir sigur ca nu il accepta nimeni .Trebuie sa faci ceva cu membrii astia conner
Whiteman aici ai dreptate!Cand trebuie sa chemi taxi trebuie sa dai de 5-10ori /service taxi sa iti raspunda cineva!Altfel nu!O seara placuta!
Florin Dosan
Mesaje : 54 Data de inscriere : 28/06/2014 Varsta : 28 Localizare : Dubai
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 2:05
Pixelat a scris:
Whiteman a scris:
Whiteman aici ai dreptate!Cand trebuie sa chemi taxi trebuie sa dai de 5-10ori /service taxi sa iti raspunda cineva!Altfel nu!O seara placuta!
''Aici vor posta doar membrii din Taxi Company .'' Asa scrie din cate stiu
Conner
Mesaje : 792 Data de inscriere : 03/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Tg.Jiu
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 10:06
Da da se rezolva eram in ''foame'' de membrii acum o sa aleg ce vreau eu
DaleKa
Mesaje : 197 Data de inscriere : 07/08/2014 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 10:29
Super acum sper sa vina membrii mai buni decat ceilalti.
Whiteman
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 12:56
Pixelat a scris:
Whiteman a scris:
Daca un om de afara ne zice asta noi nu ar trebuii sa avem ceva de comentat . Taxi Company nu mai e ce a fost o data . Eu cand am intrat in Taxi company ,acum 4 zile , am stat 10 minute si am vazut nici-o comanda am si intrebat pe /f Frate ce se intampla ?! Eu am mai fost in Taxi Company si nu aveam timp sa respiram , fiecare avea masina lui si ne plimbam peste tot si satisfaceam clientul .Din acest motiv lumea nu mai suna la /service taxi , oricum e sigur ca nu ii acepta nimeni comanda .Noi trebuie sa le demonstram ca suntem activi . Si asta trebuie sa ii demonstram si liderului cu un numar de X ss-uri postate in fiecare zi . Eu atat am avut de spus , Conner , ai o factiune importanta pe maini , hai sa gasim si membri la fel . O dimineata placuta tuturor .
Whiteman
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 13:07
Uite si tu . Soldea_Dragos 13 poze intr-o saptamana si inca e in factiune ?!Nu am nimic personal cu el dar avem nevoie de oameni activi .Si acum nu vreau sa aud ca vorbesc eu care sunt invoit sau alt ceva , eu fac intr-o zi ce faceti voi intr-o saptamana + ca am si o viata personala .☺
DaleKa
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 14:10
Eu i-am zis lui Conner in fiecare zi situatia factiunei si a membrilor...i-am urmarit pe totii,am vazut cine lasa masinile fara benzina si abandonate.Eu unul singur contra la 14 nu am cum sa fac fata....trebuie sa demitem astazi multii din factiune..ptr ca ai vazut si tu in joc sunt afk si pe forum nu prea intra nimeni la discutii sau sa vada si ei ce a mai facut conner pe aici...
DaleKa
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 17:53
Conner vezi ca la aplicatii este unul Inf3rnul care a facut de 3 ori post pana acum,ca vrea sa intre in taxi...
Whiteman
Subiect: Re: Taxi Company - Discutii Dum 7 Sept - 22:15
Sper sa facem din aceasta factiune o factiune unita si activa cum a fost pana acum . Succes
DaleKa
Nu am nimic impotriva ca au dat cu Whiteman,trebuie sa mai fac si altceva in afara de sa-mp...
Felicitari Jamie_Fox ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in taxi company !
Felicitari Repar ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in Taxi Company ! Felicitari HeightenX ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in Taxi Company ! Felicitari Weq ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in Taxi Company !
Whiteman