GTA Pro - Romania | Official Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IP: 93.119.26.5:7777

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Taxi Company - Discutii

In jos 
+146
MisterM
Ebboy
DeNnis.
#฿₦₩
GuN*
Azpahel
Abii
E Q U I N O X ∆√Π
AndResoiu.
Markeloff[7]
Vanilla
Throneful
Robert.B
M0ldovan.xD
Andr3y.
Luck.
RoliX
RaulMadeira
razvan1234
Kal El
Fl@sH
Soldea_Dragos
SanSukar
Lamaitza
HydRo[GeN.]
Ciupix
TomMy@
piticuu93
Smiles_Mars
#InTim3
Clawuu.
kLonD[K]
>>Alex<<
CEL
vladb2001
Fredd.Krueger
TriX
Alexutu mihai
ScoobyDoo
Kent8u
VlaDFTvv
TzaTziKi
AndreiBraila544
TheMask
B.U.G
Jamie_Foxx
SoiMaR
Florin Dosan
Zeus_16
Whiteman
firicel123
Sobraine
U mad :(?
Ryan
amituu
MyLan.
DaleKa
Black_N_White
FreNzY :)
Shorkz
Pandelik20
karina_0306
ionut112
xFlow
Kingston..=]]
ShaaRaWy
Mr.YrY
NewStar
Jonathan
Dev
Andi
YoYo+
BlAckk.
™NewStyle @
InTeX.™
DaNni
xSrY
Fl0r1n
Just.Capone
andyandrey988
Conner
Alexutzul
UrS
LOL
EkZ.
FlorentinoGPL
AlPacino
DunGEOn10
Mihai95
Katara96
k3noxis2
bogdy69
Pretecst
alexutz112
AleXanDru :*
Venoww
z1zStaR
ledut
Sasuke_Uchiha
MR.CabroN
BoNeS
Dr@g0N
rapperu
_D3N1O_
Klau
Dan_Y
bloNNNdu13
⋛⋋ ƘεηT.™⋌⋚
onixxx
[BS]SeRgIu
DangerouSs.
ViKz.
.:FryTzZz:.
Kriteck
Mr.uLTimATe
RaNDy
Tavii.
Cristi007.
INFERNAL
liviu my
Ben10
ZooMleSs. ®
The Law ;)
MR.Dante
RaDu^
InsaNezoR7
Clank
alyalexutzu
dem0N
ZARA™
DnK.(Spargo)
^DoN.Clau^
cristianus
wedontstop
Tavy
Mr.Tavycu
NewBoy
Dr.X
Diasz
TomMy
Alex91™
Mr.T
skateluci
ilie_93
Taz
150 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Whiteman

Whiteman

Data de inscriere : 09/03/2014
Varsta : 25
Localizare : Craiova

Taxi Company - Discutii - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 1:25

Daca ajung la sedinta , chiar am ceva de spus foarte important . Daca nu o sa vorbesc cu Conner personal . Lumea deasta nu mai suna la /service taxi ,deoarece stir sigur ca nu il accepta nimeni .Trebuie sa faci ceva cu membrii astia conner
Sus In jos
Florin Dosan

Florin Dosan

Data de inscriere : 28/06/2014
Varsta : 28
Localizare : Dubai

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 1:58

DaleKa a scris:
Din 15 oameni cati suntem in Taxi doar 3 postam pe forum...
Daca te referi la activitate , o sa postez si eu ,dar am doar 45 . Mai astept sa fac inca 5 . Nu prea avem comenzi Very Happy
Sus In jos
SoiMaR

SoiMaR

Data de inscriere : 08/06/2014
Varsta : 29
Localizare : Pe Soare

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 1:58

Whiteman a scris:
Daca ajung la sedinta , chiar am ceva de spus foarte important . Daca nu o sa vorbesc cu Conner personal . Lumea deasta nu mai suna la /service taxi ,deoarece stir sigur ca nu il accepta nimeni .Trebuie sa faci ceva cu membrii astia conner
Whiteman aici ai dreptate!Cand trebuie sa chemi taxi trebuie sa dai de 5-10ori /service taxi sa iti raspunda cineva!Altfel nu!O seara placuta!
Sus In jos
Florin Dosan

Florin Dosan

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 2:05

Pixelat a scris:
Whiteman a scris:
Whiteman aici ai dreptate!Cand trebuie sa chemi taxi trebuie sa dai de 5-10ori /service taxi sa iti raspunda cineva!Altfel nu!O seara placuta!
''Aici vor posta doar membrii din Taxi Company .'' Asa scrie din cate stiu
Sus In jos
Conner

Conner

Data de inscriere : 03/05/2014
Localizare : Tg.Jiu

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 10:06

Da da se rezolva eram in ''foame'' de membrii acum o sa aleg ce vreau eu Wink
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

Data de inscriere : 07/08/2014
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 10:29

Super acum sper sa vina membrii mai buni decat ceilalti.
Sus In jos
Whiteman

Whiteman

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 12:56

Pixelat a scris:
Whiteman a scris:

Daca un om de afara ne zice asta noi nu ar trebuii sa avem ceva de comentat . Taxi Company nu mai e ce a fost o data . Eu cand am intrat in Taxi company ,acum 4 zile , am stat 10 minute si am vazut nici-o comanda am si intrebat pe /f Frate ce se intampla ?! Eu am mai fost in Taxi Company si nu aveam timp sa respiram , fiecare avea masina lui si ne plimbam peste tot si satisfaceam clientul .Din acest motiv lumea nu mai suna la /service taxi , oricum e sigur ca nu ii acepta nimeni comanda .Noi trebuie sa le demonstram ca suntem activi . Si asta trebuie sa ii demonstram si liderului cu un numar de X ss-uri postate in fiecare zi . Eu atat am avut de spus , Conner , ai o factiune importanta pe maini , hai sa gasim si membri la fel . O dimineata placuta tuturor .
Sus In jos
Whiteman

Whiteman

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 13:07

Uite si tu . Soldea_Dragos 13 poze intr-o saptamana si inca e in factiune ?!Nu am nimic personal cu el dar avem nevoie de oameni activi .Si acum nu vreau sa aud ca vorbesc eu care sunt invoit sau alt ceva , eu fac intr-o zi ce faceti voi intr-o saptamana + ca am si o viata personala .☺
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 14:10

Eu i-am zis lui Conner in fiecare zi situatia factiunei si a membrilor...i-am urmarit pe totii,am vazut cine lasa masinile fara benzina si abandonate.Eu unul singur contra la 14 nu am cum sa fac fata....trebuie sa demitem astazi multii din factiune..ptr ca ai vazut si tu in joc sunt afk si pe forum nu prea intra nimeni la discutii sau sa vada si ei ce a mai facut conner pe aici...
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 17:53

Conner vezi ca la aplicatii este unul Inf3rnul care a facut de 3 ori post pana acum,ca vrea sa intre in taxi...
Sus In jos
Whiteman

Whiteman

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockDum 7 Sept - 22:15

Sper sa facem din aceasta factiune o factiune unita si activa cum a fost pana acum . Succes
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 9:25

Neata Smile
Sus In jos
Conner

Conner

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 9:37

Neata, neata ai de munca:)
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 10:33

Intru umpic mai incolo ca acum ma duc sa-mi spal masina si pe urma sa imi fac un tatuaj...
Sus In jos
Conner

Conner

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 10:34

Bun asa:)) oricum nu merge serverul
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 10:40

Smile) Mai bine ptr mine Smile
Sus In jos
Florin Dosan

Florin Dosan

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 11:15

Neata Smile O zi frumoasa sa aveti Very Happy
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 11:19

Neata Very Happy
Sus In jos
Conner

Conner

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 11:48

Neatza la fel si voua
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 12:37

Dar de ce e inchis serverul?
Sus In jos
Conner

Conner

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 14:47

Daleka am bagat cativa membrii noi, pentru ca tu nu erai on l-am rugat pe whiteman sa se ocupe de ei, daca ai vreo nedumerire sa imi spui
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 15:04

Nu am nimic impotriva ca au dat cu Whiteman,trebuie sa mai fac si altceva in afara de sa-mp...

Felicitari Jamie_Fox ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in taxi company !
Sus In jos
DaleKa

DaleKa

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 15:30

DaleKa a scris:
Nu am nimic impotriva ca au dat cu Whiteman,trebuie sa mai fac si altceva in afara de sa-mp...

Felicitari Jamie_Fox ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in taxi company !
Felicitari Repar ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in Taxi Company !
Felicitari HeightenX ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in Taxi Company !
Felicitari Weq ai trecut testele cu succes ! Bine ai venit in Taxi Company
!
Sus In jos
Whiteman

Whiteman

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 17:35

:* <3
Sus In jos
Jamie_Foxx

Jamie_Foxx

Data de inscriere : 08/09/2014

MesajSubiect: salut   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclockLun 8 Sept - 22:44

Salut
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Taxi Company - Discutii   Taxi Company - Discutii - Pagina 10 I_icon_miniclock

Sus In jos

Taxi Company - Discutii
Sus 
Pagina 10 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Taxi Company - Members
» Taxi Company - Aplicatii
» Taxi Company - Demisii
» Taxi Company - Activitate
» Taxi Company - Sedinte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
GTA Pro - Romania | Official Forum :: Factions :: Taxi Company-
Mergi direct la: