| Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
|
+231Turbatu TheMask BlackyBoy #dRiNNNkeR Shayk Mary.A AugustinDJ Caffe #Rob3rt RoKheRita. Mihai50 DealerCar M0ldovan.xD Veyron RaduTheBest JuNNco Shark_Silent Kazan. seiko99 SyS H3aDsHoT -Alexander- piticuu93 deea69 Clandestein ZaPacYTu_007 An0 C.Mihai. JoN. GameplayGhetto Soldea_Dragos F0r3st.. Geogeo123 ShoGun P3TR3A DoNy Jamie_Foxx TiberiuBro32 TOX. #KanThoS Fl@sH evilseph98 DDC.BMW98 Cosmin001 ViKz. Tw[i]x_X < DaleKa nebunie777 CaTa93 CriticalStrike Axis PiTBuLLLL Vasile97 RoliX Spada™ M.Cs-M :( BlackShot Kal El pasusapte Specter Ne0 FaNaTiK112 Jonathan nenorocitu1234 RaNDy Alexutu mihai Zha0 AlcatrazO_o Conner Ryan Dev Mr.ZdEr Puyu DoG Fl0r1n aiM[] Suleyman Sonyx bLind™ZEW T0X. Ciupix Cavani Mr.YrY BoNeS Iomfgz0rI 灺THEC状 v1rwss ALBERT200 perxitaa Mr.Shadow xSrY DNS1337 HyDr0g3n DariusDD catanescu BladeRunner FreNzY :) SoiMaR Florin Dosan -TwinK ChristianM Darak. BlAckk. Dr.X. Stifler Justini Simba darkmihai Jax PabloEscobar Skip Shark TzaTziKi Kingston..=]] SPB_Dr1VeR_ giemsirapper _PGL_ Crazy_Boy alexionita94 Bobo. Lucifex MyLan. Tw[i]x_X Pretecst <:SiNedD:> Mitoki_Sweetness VictorSchiesser nikulcea SeR* jsT DarkBallz [VIP]Ionut marcelinoo19 marian98 YeL[LoW] VanDieseL MysTeRio. RageBullet. Bogdan01 PuNcTu Venom Cornel96 AdrianoGPL qwertyuiop ~ AxD ~ [VIP]Globall[69] PukyNobody1999 LimitLess^ Black_N_White zazanelu FlorentinoGPL Ionut_Georgian RaDu^ U mad :(? American™ dosan NewStar Spiridus FlaviuFlaviu Redsnk mvppopular112 DaNni Diabolik jder Boyka52 MaRiAnE3 dalex95 xRay edyhead Mpactroslx. bogdy69 Strike. .DaNnY96 [RO]KillerB0y Whiteman DushDash Valet :"> Ionut. SeRioX CristiPatrutiu SkinU Deian Respectul™ Me$sY, Nirolf. moartea1234 EdÐie√ |_The_Kid_|™ LoW.aLex DeLuz :D Sicutza JustTwist ThasAwesome .:: Ionut ::. Boss1011 kLonD[K] Venoww Justinz0r SmyLeiⓐ√ fTw []NemeSyS.[] firicel123 ThUnTeR. FaNaTiK93 GaN<3 Shift.2 [Good]Man Robert.B alexutz112 YoYo+ Luck. JacKDaNieLS Cata213 nou Profarm numacun0st1 AleXanDru :] FaN. RTs. Mr.Andrew Dan_Y WoW. xD Alexrobi alexweed bnzzz[x] FratziWear AcCeSsMaN
forcexd #SELFIE UniV3rSaL_ Taz 235 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tw[i]x_X <
Mesaje : 341 Data de inscriere : 26/09/2014 Varsta : 27 Localizare : Moldova
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 0:44 | |
| Nick:Tw[i]x_X Level (level 12 minim):31. Prenume:Dan. Varsta:17. Sex (masculin / feminin):Masculin. Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Yakuza De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place Factiunea. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:/arrest... Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da. Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 1/3 | |
|
| |
ShoGun
Mesaje : 246 Data de inscriere : 20/08/2014 Varsta : 27 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 9:59 | |
| Nick:ShoGun Level (level 12 minim):17 Prenume:Catalin Varsta:17 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Cuneo/PD... De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pentru a ajuta factiunea ,si pentru ca'mi place. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /arrest,/su s.a.m.d. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da. Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:0/5 | |
|
| |
Geogeo123
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 14:47 | |
| Nick:Geogeo Level (level 12 minim):12 Prenume:George Varsta:17 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Taxi Company De ce vrei sa intri in F.B.I.: Imi place mut factiunea Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: arrest ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
F0r3st..
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 15:11 | |
| Nick:wall34 Level (level 12 minim):15 Prenume:Florin Varsta:14 ani Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:Cuneo Familly De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.Arrest si ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cate warn-uri ai in joc:1/3 | |
|
| |
Soldea_Dragos
Mesaje : 221 Data de inscriere : 27/07/2014 Varsta : 21 Localizare : Targu Jiu
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 17:59 | |
| Nick:Soldea_Dragos Level (level 12 minim):12 Prenume:Dragos Varsta:15 Sex (masculin / feminin):masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:corleone family De ce vrei sa intri in F.B.I.:PT ca este cea mai respectata factiune Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:arrest tiket wnated find Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective:mai sus Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
F0r3st..
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 19:45 | |
| Nick:wall34 Level (level 12 minim):15 Prenume:Florin Varsta:14 ani Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:Cuneo De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:arrest ticket Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cate warn-uri ai in joc:1/3 | |
|
| |
GameplayGhetto
Mesaje : 189 Data de inscriere : 23/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Torino (Italia)
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 20:40 | |
| Nick: Gameplay_Ghetto Level (level 12 minim): 33 Prenume: Sergiu Varsta: 17 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: Mechanic Company De ce vrei sa intri in F.B.I.: Ca imi place ca factiune si vreau sa tin ordine intre playeri Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: o sa arestez vinovati si o controlez toti suspectati Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 1 Noi - 22:41 | |
| Sicutza - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu Puyu) Ciupix - Respins (Drugs:[7]...) KanThoS - Respins (Inactiv in ultimul timp...) TzaTziKi - Respins (Warn 3/5...) T0X. - Respins (...) Lucifex - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu Puyu) TibyBro - Respins (Esti in alta factiune...) Jamie_Fox - Respins (Cerere retrasa...) DoNy - Respins (Drugs:[20]...) P3TR3A - Respins (...) Vasile97 - Respins (...) Tw[i]x_X - Respins (No, no, no...) ShoGun - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu Puyu) Geogeo - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu Puyu) wall34 - Respins (2x cerere + Drugs:[54]...) Soldea_Dragos - Respins (Mai avanseaza si tu...) Gameplay_Ghetto - Respins (Materials:[3870] & Warn 2/3...) | |
|
| |
TOX.
Mesaje : 122 Data de inscriere : 02/10/2014 Varsta : 27 Localizare : Turceni, Gorj
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 14:49 | |
| Nick: T0X. Level (level 12 minim): 33 Prenume: Mihai Varsta: 17 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara: Civil De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pai in primul rand as dori sa ajut la /arrest-uri si-n al doilea rand, astept de mult timp aceasta ocazie. Sper sa mi se ofere o sansa. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arrest/Ticket/Robbery/Runner Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
JoN.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 16:56 | |
| Nick: JoN Level (level 12 minim): 17 Prenume:Darius Varsta: 18 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: The Barzani Family De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pai vreau sa ajut factiunea , Si imi place mult sa prin playeri cu wanted , Sunt activ si stiu Fratzi ca ai nevoie de playeri activi in factiunea ta , Sper sa imi dai o sansa Fratzi . Multumesc Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arrest/Ticket/Runner/ etc . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 0/3w | |
|
| |
C.Mihai.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 17:00 | |
| Nick:C.Mihai. Level (level 12 minim):15 Prenume:Mihai Varsta:16 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:The Tattaglia Family De ce vrei sa intri in F.B.I.:Deoarece mi sa luat de mafii si de atatea rautate de la uni playeri. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /arrest /wanted ++ Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
Simba
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 17:17 | |
| Nick:Simba Level (level 12 minim):36. Prenume:Vlad Varsta:16. Sex (masculin / feminin):Masculin. Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:NG De ce vrei sa intri in F.B.I.:Deoarece doresc sa imi ajut colegii si sa fac ca acest server sa fie mai bun. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:wanted/arrest Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da. Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 3/5 | |
|
| |
An0
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 17:49 | |
| Nick:TzaTziKi Level (level 12 minim):37 Prenume:Armin Varsta:13 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:TTG De ce vrei sa intri in F.B.I.:pentru ca este o factiune in care am mai fost si imi place foarte mult, am dovedit ca pot multe si stiu wanted/arrest/ticket list, am fost DEMIS dintr-o prostie care in ziua de azi eu incerc sa o repar, vreau sa fiu la fel de bun ca si PUNCTULETZ si inca nu am reusit sa demonstrez ca pot sa fac asta Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /arrest /ticket /wanted /take Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:3/5
| |
|
| |
Dan_Y
Mesaje : 510 Data de inscriere : 02/07/2013 Varsta : 26 Localizare : Madaras
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 19:23 | |
| Nick:Dan_Y Level (level 12 minim):25 Prenume:Gabriel Varsta:14 Sex (masculin / feminin):Masculin. Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Factiunea anterioara:Cuneo De ce vrei sa intri in F.B.I.:E pasnica si e foarte buna Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:/arrest./frisk./take.etc.. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da. Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cate warn-uri ai in joc: 1/3 | |
|
| |
FreNzY :)
Mesaje : 391 Data de inscriere : 26/08/2013 Varsta : 24 Localizare : Charming
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 20:14 | |
| Nick: FreNzY Level (level 12 minim):20 Prenume:Adrian Varsta:14 Sex (masculin / feminin):Mascul Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: Taxi Company x5 , , School Instructor x1 Stracci Family x3 ,Corleone Family x5 , Cuneo Family x2 , Barzini Family x3 ,Yakuza Family x2 ,Tattaglia Family x5 , News Reporter x5 , Police Departament x5 , F.B.I x1 ,Hitman Agency x2 De ce vrei sa intri in F.B.I.: Vreau sa-i dovedesc lui FratziWear ca m-am maturizat de la ultima mea intrare in FBI. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arrest Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 0/3 | |
|
| |
An0
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Vin 28 Noi - 22:22 | |
| Nick:An0(TzaTziKi) Level (level 12 minim):37 Prenume:Armin Varsta:13 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:TTG De ce vrei sa intri in F.B.I.:pentru ca este o factiune in care am mai fost si imi place foarte mult, am dovedit ca pot multe si stiu wanted/arrest/ticket list, am fost DEMIS dintr-o prostie care in ziua de azi eu incerc sa o repar, vreau sa fiu la fel de bun ca si PUNCTULETZ si inca nu am reusit sa demonstrez ca pot sa fac asta Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /arrest /ticket /wanted /take Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:3/5 P.S.: Vroiam sa scriu TzaTziKi in () si am scris fara de aceea am refacut
| |
|
| |
JoN.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 29 Noi - 0:01 | |
| - JoN. a scris:
- Nick: JoN
Level (level 12 minim): 17 Prenume:Darius Varsta: 18 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: The Barzani Family De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pai vreau sa ajut factiunea , Si imi place mult sa prin playeri cu wanted , Sunt activ si stiu Fratzi ca ai nevoie de playeri activi in factiunea ta , Sper sa imi dai o sansa Fratzi . Multumesc Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arrest/Ticket/Runner/ etc . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 0/3w Nu e buna poza cu stats (Am materiale )
O sa o refac cererea , SCUZE DE DERANJ FRATZI | |
|
| |
JoN.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 29 Noi - 0:14 | |
| Nick: JoN Level (level 12 minim): 17 Prenume:Darius Varsta: 18 Sex (masculin / feminin): Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: The Barzani Family De ce vrei sa intri in F.B.I.: Pai vreau sa ajut factiunea , Si imi place mult sa prin playeri cu wanted , Sunt activ si stiu Fratzi ca ai nevoie de playeri activi in factiunea ta , Sper sa imi dai o sansa Fratzi . Multumesc Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: Arrest/Ticket/Runner/ etc . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc: 0/3P.S. Mai am o cerere dar nu era buna poza cu stats si am retras-o cererea aia , si am refacut-o din nou . Multumesc | |
|
| |
NewStar
Mesaje : 1034 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 28 Localizare : Unknown
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 29 Noi - 11:40 | |
| Nick:NewStar Level (level 12 minim):42 Prenume:Alex Varsta:18 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Yakuza De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place Factiunea Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:LEGEA Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:da si mai mult daca e cazul! Screenshot cu /skill la detective:mai sus Cate warn-uri ai in joc:2/5 | |
|
| |
ZaPacYTu_007
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 29 Noi - 13:14 | |
| Nick:ZAPacYTU_007 Level (level 12 minim):24+ Prenume:Geani Varsta:14 Sex (masculin / feminin):M Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:Yakuza. De ce vrei sa intri in F.B.I.:Nu am fost niciodata si as dori sa primesc o sansa. Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arrest/Ticktet/Frisk Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:Mai sus. Cate warn-uri ai in joc:1/3 | |
|
| |
FratziWear
Mesaje : 5515 Data de inscriere : 28/07/2013 Varsta : 32 Localizare : Unknown ♥ / ▲
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Sam 29 Noi - 21:09 | |
| T0X. - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu MADRadu) JoN - Respins (Materials:[7270]) C.Mihai. - Respins (Drugs:[68] & Materials:[6900]) Simba - Respins (Materials:[2936]) TzaTziKi (No comment...) Dan_Y - Respins (Materials:[40]) FreNzY - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu MADRadu) An0 - Respins (Warn 3/5) NewStar - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu MADRadu) ZAPacYTU_007 - Acceptat, bun venit in Federal Bureau of Investigation (O sa dai testele cu MADRadu) | |
|
| |
F0r3st..
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 15 Dec - 13:19 | |
| Nick:wall34 Level (level 12 minim):19 Prenume:Florin Varsta:14 ani Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Factiunea anterioara:Civil De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi place foarte mult Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Arrset/Ticket/Frisk Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective:Mai sus Cate warn-uri ai in joc:1/3 | |
|
| |
Clandestein
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 15 Dec - 17:53 | |
| Nick:Clandestein Level (level 12 minim):13 Prenume:Rares Varsta:15 Sex (masculin / feminin):Masculin Screenshot cu /stats si /profile:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara:The Barzini Family De ce vrei sa intri in F.B.I.:Pentru ca imi place cu ce se ocupa si este printre cele mai interesante factiuni + ca ai undercover Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Aresteaza oamenii ce incalc regulile. Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da,normal Screenshot cu /skill la detective:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:1/3 | |
|
| |
JoN.
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 15 Dec - 19:21 | |
| Nick:JoN Level (level 12 minim):18 Prenume:Darius Varsta:18 Sex (masculin / feminin):m Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Factiunea anterioara: The Barzany Family De ce vrei sa intri in F.B.I.: Iubesc factiunea aceasta . Nu am fost nici-o data in F.B.I si sper sa am acum sansa de a intra . Sunt activ si imi place mult sa prin playeri cu wanted . Sper sa imi dai o sansa Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.: /arrest / /ticket / etc . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile: Da si mai mult Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cate warn-uri ai in joc:0/3 | |
|
| |
deea69
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii Lun 15 Dec - 20:30 | |
| Nick:deea_dede Level (level 12 minim):15 Prenume:Andreea Varsta:16 Sex (masculin / feminin):F Screenshot cu /stats si /profile: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Factiunea anterioara:Mechanic Company-rank 5 Brazini-rank 5 Corleone-rank 3 De ce vrei sa intri in F.B.I.:Imi doresc sa fac dreptate pe acest server Cu ce consideri ca se ocupa F.B.I.:Cu ordinea publica a server-ului Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in F.B.I. cel putin 5 zile:Da Screenshot cu /skill la detective: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cate warn-uri ai in joc:0 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
| |
|
| |
| Federal Bureau of Investigation - Aplicatii | |
|